Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 64 m² bez realitkyŘehořova, Brno - Černovice, Jihomoravský kraj

Řehořova, Brno - Černovice, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 500 Kč

+ Poplatky za služby2 900 Kč


Pronajmu prostorný byt 2+kk s balkonem v Brně-Černovicích. Byt je připraven k nastěhování od 1.3.2017. Celková velikost bytu je 64 m2, součástí pronájmu je dále sklepní kóje. Možnost využití kolárny / kočárkárny. Parkování přímo před domem nebo je v případě zájmu možné pronajmout rovněž samostatné kryté parkovací stání přímo v domě. Byt je umístěn v 4. NP - dům má 5 NP s výtahem.

Jde o nový, příjemně světlý a tichý cihlový byt, který je situován v klidné části Černovic, v sousedství zahrádkářské kolonie a cyklostezky. Výborná dopravní dostupnost i pochozí vzdálenost do centra města (cca 15 minut). MHD, rychlé napojení na dálniční systém a městský okruh. V těsné blízkosti se nachází škola, školka, občanská vybavenost (nákupy, pošta, úřad apod.).

Byt je částečně zařízen. K zařízení patří svítidla, zrcadla, šatní systém, pračka, kuchyňská linka se sporákem, lednicí a digestoří. Obytná místnost s balkonem je vybavena elegantní japonskou stěnou. Ložnice má francouzské okno se stínící technikou, je to velmi tichá místnost. Mezi ložnicí a prostornou předsíní je umístěna šatna vybavená úložným systémem. Koupelna je rovněž nová a vybavena pračkou. Na všech oknech jsou sítě proti hmyzu.

Vše nové nebo jen velmi málo používané, čisté, v perfektním stavu.

Měsíční nájemné je 12 500 Kč, plus zúčtovatelné zálohy za služby a energie 2 900 Kč (záloha pro jednu osobu; každá další osoba + 1 000 Kč). Jistota resp. kauce činí 2x měsíční nájemné a zálohy.

Poznámka: nábytek na fotografiích neuvedený výše v textu je pouze pro ilustraci, není součástí nájmu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu463519
Dispozice2+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha64
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.