Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 65 m² bez realitkyVětrná, Brno - Bystrc, Jihomoravský kraj

Větrná, Brno - Bystrc, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Nabízím k pronájmu prostorný cihlový byt 2+1 v Bystrci na ulici Větrná. Byt je situován jižním směrem. Nachází se v 1. nadzemním podlaží, celková velikost je 65m2 (21, 14, 10). Součástí bytu je navíc šatna (5m2), 3x lodžie (14m2) a sklep (4m2). Byt je napůl zařízený nábytkem, na podlahách parkety, koberce nebo plovoucí podlaha; nová plastová okna, žaluzie; vlastní plynový kotel. Možnost připojení k internetu (Netbox, UPC). Dům je umístěn v klidném prostředí obklopený zelení a je vybaven výtahem, parkování v blízkosti domu. Volný ihned. Kauce ve výši 2x měsíčního nájmu. Preferuji dlouhodobý pronájem, pouze nekuřáci a bez domácích zvířat.

Situated in the 1st floor, total area of 65m2 (21, 14, 10), quiet surrounding. Carpets or parquets on the floor, new plastic windows with blinds, own gas rating. Some furniture is in the appartment. Part of the apartment is also cloakroom, 3xbalconies and cellar. Possibility to connect to interneet (UPC, Netbox). Owner speaks English. Smoking strictly forbidden.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu463524
Dispozice2+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha65
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.