Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 108 m² bez realitkyKořenov - Polubný, Liberecký kraj

Rezervováno
Kořenov - Polubný, Liberecký krajČástečně vybaveno
Cena4 150 000 Kč

Tato nemovitost již od 17 600 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji novostavbu dvoupodlažního rodinného domu se samostatnou garáží. Rodinný dům má dispozici 4+kk (2+kk přízemí, 2 pokoje 2. nadzemní podlaží), leží na parcele o velikosti 927 m2, v krásném území chráněné krajinné oblasti II.-IV. zóny. Zastavěná plocha domu tvoří 68 m2 a užitná je 108 m2. Dům se nachází v oblasti Jizerských hor v obci Kořenov. Pozemek u domu je svažitý s upraveným rovinným terénem okolo domu. Vstup do domu je orientovaný na příjemnou JJV stranu. Garáž má také půdní prostor.

Dům je dvoupodlažní dřevostavba, kolaudace v r. 11/2014. Je zateplen, napojen na obecní kanalizaci s vlastním zdrojem pitné vody (vrtaná studna), vytápění je možné pomocí sálavých mramorových panelů řízených termostatem s programováním teplot a uživatelských režimů, termostatickým el. podlahovým topením, přímotopy či krbovými kamny (s možnost odvodu teplého vzduchu do patra, pokoje a koupelny v přízemí.) Dům je zabezpečen EZS s napojením na PCO a s dálkovým přístupem.

První nadzemní podlaží nabízí vstupní chodbu a kuchyni s kuchyňskou linkou na míru s lednicí a s vestavěnými spotřebiči, jež obsahují sklokeramickou varnou desku, elektrickou troubu a digestoř, koupelnu s vanou a WC, pokoj pro hosty, možno upravit např. na jídelnu a dále obývací pokoj nyní s jídelnou. Praktickým řešením vstupní části je úložný prostor pod schodištěm, kde je umístěna také domácí vodárna s filtrací. Podlahy místností jsou v přízemí chodba a koupelna dlažba, pokoje dřevěné. Podlahy v patře jsou koberce na osb deskách. Z chodby přízemního prostoru je dřevěné schodiště do druhého patra. Zde najdeme 2 ložnice a chodbu s dostatečným prostorem pro uložení věcí.

Výhodou jsou velmi nízké měsíční náklady, které při 2 osobách vychází celkem na méně než 2.500,-Kč.

V obci najdeme obchod a autobusové zastávky i vlakovou stanici se spojením na nejbližší město s veškerou občanskou vybaveností – Tanvald (či Jablonec nad Nisou a Liberec), kam i cesta autobusem trvá pár minut. Doslova skvělá lokalita nabízí díky okolnímu terénu i velmi mnoho možností pro sportovní aktivity. Vzdálenost od domu je 6 km Harrachov, 8 km Jizerka, 12 km Rokytnice nad Jizerou, 36 km krásná Jelení Hora (Jelenia Góra) v Polsku, v místě i okolí mnoho možností rekreace a sportu (cyklotrasy vč. cyklobusu a cyklovlaku, běžkařské trasy a sjezdové tratě, golfové hřiště Harrachov 1,5 km pěšky či 7 km autem nebo jedna stanice vlakem). V okolí je také možnost koupání.

Na nemovitosti není hypotéka, zástavní právo ani jiné právní omezení.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu463606
Dispozice4+kk
Podlaží2
Typ budovyNízkoenergetická
Užitná plocha108
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.