Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy • 24 m² bez realitkycast obce leptac , Chroboly - Leptač, Jihočeský kraj

cast obce leptac , Chroboly - Leptač, Jihočeský kraj
Cena200 000 Kč

Tato nemovitost již od 907 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,49 %.


nabizim k prodeji drevenou zahradni chatku s pozemkem 600m ctverecnich u chatove oblasti leptac/rohanov 6 km od mesta prachatice smer cesky krumlov . v chatce je zaveden elektricky proud . chatka je vyrobena z byvale maringotky . ma sedlovou strechu a verandu .na pozemku je dale pergola o rozmerech 3krat3 m bouda na naradi o velikosti 2krat2 m ,kamenne ohniste a zahradni ocelovy gril s kamennou podezdivkou.

chatka se nachazi na lesni parcele 200 m vzdalene od nejblizsi chatky z chatove oblasti.v lete moznost koupani rybnik vzdalen 400m a v zime moznost lyzovani lyzarsky vlek vzdalen 1000 m. autobusova zastavka 300m a vlakova 200m restaurace 1000m nejblizsi obchod 6KM prachatice .v lese je postaven suchy zachod .chybi jen voda dovazime ji z prachatic v kanistrech je tam pivovarsky pramen kde se da nacepovat voda .kolem chaty je ze 3 stran les z 4 strany je prijezdova cesta .vhodne pro rodiny s detmi nebo pro mene narocneho romanticky zalozeneho cloveka . v chatka je rozdelena na tri mistnosti v jedne se spi ,dalsi je mala kuchynka s varicem a mikrovlnkou a treti je jidelna a obyvak v jednom blizkem okoli je rozhledna libin ,hrad hus ,hrad helfenburg ,atd vice foto na vyzadani na email

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu46388
DispoziceOstatní
Typ budovyOstatní
Plocha24
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.