Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 105 m² bez realitkyKřižíkova, Čelákovice - Čelákovice, Středočeský kraj

Křižíkova, Čelákovice - Čelákovice, Středočeský kraj
Cena4 450 000 Kč

Tato nemovitost již od 18 872 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Jako přímý vlastníci nabízíme novostavbu domu od zavedené a solidní firmy RD Rýmařov. Plánovaný termín dokončení včetně kolaudace je srpen/září 2017. Domy od RD Rýmařov vynikají kvalitou zpracování ( na webových diskuzních fórech hodnocena firma kladně) a velmi nízkými provozními náklady.

Novostavba, kterou nabízíme, je typovým označením Kubis 631 a je postavena kompletně na klíč. Dům jsme nechali zvětšit oproti standardnímu projektu, zvětšením bylo umožněno vybudovat dva pohodlné dětské pokoje v patře a zvětšila se podlahová plocha v obývacím pokoji a kuchyni. Velikost domu je 5+kk.

Dům bude stát na rovinatém pozemku o velikosti 552 m2 na klidném místě v Čelákovicích. V blízkosti je vlaková zastávka směr Praha - Kolín. Cesta do Prahy vlakem trvá cca 30 min. a nyní je frekvence spojů každou půlhodinu. Výstavba bude dokončena v polovině letošního roku 2017. Dům bude zkolaudován a kompletně zařízen mimo kuchyňské linky, takže nový majitel jen nastěhuje svůj nábytek a může bydlet.

Vzorový dům Kubis 631 stojí u Olomouce a je možno jej navštívit. Zde je odkaz:

http://www.vzorovydumolomouc.cz/katalog-domu/kubis-631-vzorovy-dum

https://www.youtube.com/watch?v=FOiyGCEa610

Výběr vnitřního vybavení je ještě možný změnit do 13.06.2017, tzn. nový vlastník si bude moci vybrat kompletně všechny zařizovací předměty, barvy podlah, obkladů, venkovní omítky, okna atd. Podmínkou pro osobní specifikaci je složení zálohy na koupi domu ve výši 100.000,- Kč. Tato záloha je smluvně vratná, pokud by nebyly dodrženy podmínky smluvně dohodnuté. Tzn. pokud by dům nebyl postaven, pokud by bylo zařízení domu v rozporu s výběrem při specifikaci. Záloha na koupi domu bude deponována na notářství a po kolaudaci bude zbývající částka za dům taktéž deponována na notářství, kde za prostředky uložené ručí přímo stát. Postup finančních transakcí je tento: záloha se započítává do kupní ceny a kupní cena je vyplacena notářstvím prodávajícímu až po převodu nemovitosti na katastru nemovitostí na nového vlastníka. Pokud není nemovitost do smluvně domluvené doby převedena na nového vlastníka, finanční prostředky se vrací zpět kupujícímu. Za celou dobu výstavby až do přepisu na katastru nemovitostí na nového vlastníka tedy nebudeme mít přístup k finančním prostředkům kupujícího.

Cena za nabízenou nemovitost (dům Kubis 631 a pozemek o velikosti 552 m2) je konečná a to včetně daní (nová stavba rodinného domu je osvobozena od daně z nabytí nemovitých věcí), poplatků za převod, poplatků za úschovu peněz u notáře a vypracování smluv.

Zde uvádím popis domu od RD Rýmařov:

KUBIS 631 je revoluční novinkou na trhu s dřevostavbami. Moderní rodinný dům o dispozicích 4+kk s možností jednoduchého rozšíření na 5+kk, nebo o plnohodnotnou garáž. Dům vznikl v kooperaci s firmou SIEMENS. KUBIS 631 obsahuje inteligentní řízené vytápění a větrání. Tento sofistikovaný systém Vám ušetří náklady na energie spojené s provozem domu. Jako jeden z nadstavbových programů, je možné řídit dům pomocí PC a chytrých telefonů.

Webové stránky s dalšími podrobnostmi:

www.kubis631.cz

Kontakt:

Email: stransky@kubis631.cz

Tel.: 608 881 822

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu463963
Dispozice5+kk
Podlaží2
Typ budovyNízkoenergetická
RizikaPrověřit »
Užitná plocha105
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.