Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 80 m² bez realitkyCíglerova, Praha - Černý Most

Určeno ke spolubydlení
Cíglerova, Praha - Černý MostVybaveno
Měsíční nájemné4 750 Kč


Pronajímáme krásný světlý pokoj v bytě 3+1 (80 m2) v ulici Cíglerova.

Hledáme tedy 2 nové spolubydlící do našeho světlého pokoje v krásném bytě :) Volné od 1. 9. 2017.

Pronajmeme jeden velký pokoj (cca 18 m2). Je možné, aby v pokoji bydlela jedna, nebo dvě osoby. Při obsazenosti dvěma osobami je cena 4750 Kč na osobu, stejně tak i kauce. Cena za pokoj je se vším všudy je 9500 Kč za měsíc. Platí se jedna kauce. Platby se dají rozložit. Neplatí se už žádné poplatky, ale jednou za rok se hradí případné nedoplatky za elektřinu, vodu a energie.

Pokoj i celý byt je světlý a má nádherná okna - když si lehnete, vidíte na nebe :)

Velký pokoj zůstane plně zařízený - dvoulůžková postel, 2x stůl, skříň - možnost vlastního vybavení. Byt je vybavený - sporák, lednice, pračka, včetně televize a rychlého internetu UPC. Byt má také velký balkón s výhledem do parku Černý Most.

Autobusová zastávka Ronešova je přímo před domem. 5 min pěšky na metro Rajská zahrada i na metro Černý Most. Za domem je park Černý Most a 300 m je přírodní rezervace s rybníky a novým parkem U Čeňku, což je velice příjemné prostředí s rybníky, loukami, poli a lesem ideální na procházky, běhání, in-line :)

Obchodní centrum Černý Most 5 minut chůze od domu. 2 min pěšky od domu je obchod Albert.

Preferujeme nekuřáky, bez zvířat. Pokud byste měli nějaké malé zvířátko, můžeme se domluvit.

Na bytě v jednom pokoji bydlí pohodoví kamarádi Zuzka s Kamilem, do dalšího pokoje hledáme třeba právě Tebe a v posledním malém pokojíčku bydlí sympaťák Vítek. V bytě jsou 3 pokoje na bydlení, dále velká chodba, koupelna, záchod odděleně, spíž, velká kuchyň a obývací pokoj, prostorný balkón. V domě je výtah.

Prohlídky jsou možné kdykoliv, převážně večer od pondělí do čtvrtka.

Na domluvu prohlídek prosím kontaktujte Zuzku Radovou, která na bytě bydlí. Telefon 773 043 104, email: zuuuzuuu@seznam.cz, případně můžete kontaktovat i mě na emailu marry.kralova@gmail.com nebo telefonu 728 242 385.

Těšíme se na Tebe (Vás) :)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu464012
Dispozice3+1
Podlaží8
Typ budovyPanel
Užitná plocha80
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.