Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 52 m² bez realitkyBřezinova, Praha - Karlín

Rezervováno
Březinova, Praha - KarlínMHD 3 minuty pěšky • Výtah • Sklep 2 m²
Měsíční nájemné21 000 KčUšetříte 1 000 Kč22 000 Kč

+ Poplatky za služby1 700 Kč
+ Poplatky za energie3 000 Kč
+ Vratná kauce23 000 Kč


Nabízím právě zrekonstruovaný čistý prostorný byt s vysokými stropy ve vyhledávané lokalitě Prahy - Karlín. Byt 2+KK je v třetím patře celkově zrekonstruovaného udržovaného cihlového domu s novým výtahem. Z plánovaných rekonstrukcí je už pouze výměna vstupních dveří do bytů, která by měla proběhnout do 1 roku. Okna bytu jsou nová otvíratelná do zahrady, která se dá využít k sezení a relaxaci ve vnitro-bloku. Po dohodě je možné využívat společenskou místnost a sklepní kóji. Kuchyň je nová vybavená ledničkou s mrazákem, indukční varnou deskou s horkovzdušnou troubou, myčkou a pračkou. V koupelně je nový bojler pro ohřev TUV a infra panel pro vytápění. Pokoje jsou vytápěny pomocí infra přímotopů s regulací teploty. Byt není vybaven žádným plynovým spotřebičem. Přívod internetu a TV přes UPC, O2 (v blýzké budoucnosti i optika), nové rozvody elektro. Byt je v klidné ulici s výbornou dopravní dostupností - tramvaj - zastávka Urxova 3 min, metro - Křižíkova - 6 min pěší chůzí, noční tram. Rychlé spojení do centra. V místě je plná občanská vybavenost - park, cyklostezka, restaurace, obchody, fitcentrum, wellness, kino atd.

I am offering a newly renovated, clean, spacious apartment with high ceilings in the sought-after location of Prague - Karlín. The 2+KK apartment is on the third floor of a completely renovated, well-maintained brick building with a new elevator. Of the planned renovations, only the replacement of the entrance doors to the apartments is now, which should take place within 1 year. The windows of the apartment are new and open to the garden, which can be used for sitting and relaxing in the inner block. By agreement, it is possible to use the common room and the cellar cubicle. The kitchen is newly equipped with a fridge with freezer, induction hob with hot air oven, dishwasher and washing machine. The bathroom has a new boiler for hot water heating and an infrared panel for heating. The rooms are heated using infrared heaters with temperature control. The apartment is not equipped with any gas appliances. Internet and TV connection via UPC, O2 (optics in the near future), new electrical distribution. The apartment is in a quiet street with excellent transport links - tram - Urxova stop 3 min, metro - Křižíkova - 6 min walk, night tram. Quick connection to the center. The place has full civic amenities - park, bike path, restaurants, shops, fitness center, wellness, cinema, etc.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu464111
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha52
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíDružstevní
VytápěníElektrické
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep 2 m²
Předzahrádka 80 m²
Domácí mazlíčci vítáni
Terasa
Výtah
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDUrxova
🚶 290 m (3 min)
PoštaPraha 86
🚶 703 m (8 min)
ObchodVečerka
🚶 41 m (0 min)
BankaČSOB
🚶 313 m (4 min)
RestauraceGlobus
🚶 19 m (0 min)
LékárnaU slunce
🚶 177 m (2 min)
ŠkolaZŠ Lyčkovo náměstí
🚶 191 m (2 min)
Mateřská školaCírkevní mateřská škola Laura
🚘 1 430 m (5 min)
SportovištěAikido Karlín
🚶 227 m (3 min)
Hřiště
🚶 382 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.