Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Nebytový prostor
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem nebytového prostoru • 90 m² bez realitkyLinhartská, Praha - Staré Město

Linhartská, Praha - Staré MěstoVybaveno
Měsíční nájemné53 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Nabízíme Vám k přenechání pronájem designového bistra (restaurace) & baru na velmi frekventovaném místě na cestě mezi Mariánským a Staroměstským náměstím – bistro o kapacitě 24 míst v přízemí a bar o kapacitě 30 míst v suterénu činžovního domu. Možnost předzahrádky v letních měsících (16 míst). Celková plocha podniku činí 90m2. Vysoký rating v servisu TripAdvisor.

Bistro&bar je kompletně vybaven novým nábytkem, stylovým zařízením a nádobím. K vybavení patří nová vzduchotechnika, podlahové topení, kamerový monitorovací systém, 2 nezávislé audio systémy, poplachová signalizace.

Současný nájemce na své náklady plně zrekonstruoval sklepní prostory ze 14. století - včetně vzduchotechniky, podlahového vytápění, vybudování WC a designového baru. V přízemí také proběhla kompletní rekonstrukce, a to včetně nového vedení vzduchotechniky, vybudování nových sociálních zařízení, kuchyně, inteligentního osvětlení a kompletního baru. Při všech stavebních pracích byl dbán veliký důraz na detail a funkčnost.

V přízemí je bistro využíváno jako restaurace a vinné bistro. Sklepní část jako bar pro soukromé akce – oslavy narozenin, narození potomků, firemní večírky, setkání přátel, degustační večery s vínem nebo ginem.

V domě se nachází ubytování v soukromí, jehož hosté jsou častými zákazníky našeho bistro&bar.

Za přiměřenou částku nabízíme převod 100 % obchodního podílu firmy provozovatele nebo prodej hmotného majetku a přenechání nájemní smlouvy (do 3/2026 s možností automatického prodloužení při řádném placení nájmu). Společnost je bez dluhů a byla založena pouze k provozování tohoto podniku.

Měsíční nájemné činí 53 000 Kč + poplatky za služby v domě a vodu (3500 Kč) + poplatky za energie (do 5000Kč). Výborná investiční příležitost hotového podniku.

V případě zájmu lze ponechat kompletní pracovní tým. Možnost okamžitého provozování.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu464153
DispoziceOstatní
Podlaží1
Typ budovyOstatní
Plocha90
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.