Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Chaty a chalupy
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej chaty, chalupy 2+kk • 43 m² bez realitkyPohoří - Pohoří u Prahy, Středočeský kraj

Pohoří - Pohoří u Prahy, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena1 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 686 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


Nabízím prodej celoročně obyvatelné chaty 43m2 s vlastním pozemkem o výměře 208 m2, která je situována na velmi pěkném a klidném místě obklopená lesy v osadě „ Na Halíři“. Pozemek je rovinatý a z části kaskádovitého charakteru, což nabízí zahrádkářům spoustu kreativních řešení. Chata prošla rozsáhlou rekonstrukcí – je zateplená, má novou střechu, nové plovoucí podlahy a novou kuchyňskou linku. Je přízemní a částečně podsklepená 16m2. Dispoziční řešení 2+kk - koupelna s wc, kuchyňský kout, obývací prostor, ložnice, úložné prostory. Zadním vchodem na balkon se jednoduše dostanete na terasu, kde se nachází kombinovaný krb s grillem. Pod chatou kromě sklepu je další úložný prostor na nářadí..atd. U chaty je nový zahradní domek. Parkovací místo na pozemku. IS - vlastní kopaná studna, elektřina, ohřev vody /bojler/, topení řešeno akumulačními kamny nebo je možnost topit na pevná paliva, septik. Chata je bez nutnosti úprav, připravená k užívání. Příjezdová cesta obecní částečně asfaltová a částečně lesní. Doporučuji milovníkům klidu, přírody a turistiky. Příjemná hospůdka ve vzdálenosti 1 km. Vlak a bus cca 2 km. Veškerá občanská vybavenost / obchody, restaurace, lékařská služba atd… / v centru obce Jílové u Prahy.

Prohlídky pouze pro vážné zájemce. Lze financovat hypotečním úvěrem. Vše bez závazků a v osobním vlastnictví. Při rychlém jednání možná sleva…

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu464206
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
Plocha43
VybavenoČástečně
Typ budovyDřevostavba

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.