Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 1+kk • 34 m² bez realitkyNad Školou, Liberec - Vratislavice nad Nisou, Liberecký kraj

Rezervováno
Nad Školou, Liberec - Vratislavice nad Nisou, Liberecký kraj
Cena849 000 Kč

Tato nemovitost již od 3 642 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízím k prodeji slunný byt ve Vratislavicích o rozloze 34 m2. Byt se nachází v 7. patře panelového domu, který prošel celkovou rekonstrukcí. (zateplení, nové stoupačky, výmalba, plastová okna se žaluziemi, 2 nové výtahy, společná anténa, domovní telefon...). V brzké době by se měla začít v domě budovat vlastní plynová kotelna, která zajistí levnější teplou vodu a vytápění. Také má bezbariérový přístup, kamerový systém a vlastní webové stránky. V blízkosti domu je vše potřebné - obchod, škola, školka, nekuřácká restaurace, koupaliště Sluníčko, hřiště, park, les i veřejná doprava.

Z bytu je nádherný výhled na celé Vratislavice a Ještědský hřeben. V bytě se nachází dlouhá předsíň, koupelna s toaletou, hlavní místnost o rozloze 20 m2, samostatná kuchyňka (je tu možnost propojení kuchyně a obývacího prostoru vytvořením okna ve zdi) a dále prostorná lodžie s možností zasklení. Vybavení bytu je původní (koupelna z umakartového jádra - pouze natřeno na bílo, kuchyňská linka 8 let stará, podlahy - lino, koberec), je tu tedy možnost vytvořit si nové bydlení dle vlastního vkusu.

Momentálně je byt ještě pronajímán a zařízen nájemci. Volný bude od dubna 2017.

Cena bytu je stanovena na 870 000,- Kč Nyní sleva na 849000,- Kč! Financování je možné i na úvěr.

Momentálně je na bytě zástava nemovitosti Modrou pyramidou. Po uhrazení zbývající částky mého úvěru po prodeji bytu zástavu vymažou (cca 150 000,- Kč, bude zajištěno smlouvou)

V případě zájmu je tu nabídka a možnost výhodnějšího hypoúvěru od Modré pyramidy, pokud se zájemce rozhodne financovat byt přes něj.

Měsíční předpis příspěvků: 2.154,-

(Provoz domu – 75,-, Elektřina spol. prostor – 70,-, Odměna za správu – 160,-, Pojištění majetku 30,-, Odměna výboru – 50,-, Úklid spol. prostor – 127,-, Dlouhodobá záloha na opravy 639,-, DZO – úvěr – 1003,-)

+ teplá, studená voda a teplo (podle vlastního nastavení záloh na SBD Sever)

+ elektřina (podle nastavení záloh na Sev. Energetice)

Prosím, aby mě nekontaktovali realitní makléři. Děkuji.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu464210
Dispozice1+kk
Podlaží7
Typ budovyPanel
Plocha34
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.