Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 80 m² bez realitkyPod Vilami, Praha - Nusle

Pod Vilami, Praha - NusleVybaveno
Měsíční nájemné24 000 Kč

+ Poplatky za služby2 200 Kč


Zarizene + Volne Ihned + Prima Majitel. Nabizim prenechani najemni smlouvy v krasne lokalite vilove ctvrti Pod Vilami. Viz foto. Duvod: stehovani mimo Prahu. Najem je 24,000czk mesicne plus poplatky. Elektrina/Plyn a sluzby cca 2,200-2,700czk a nebo prepsani na najemce. V stejne vile je take na prenechani najemni smlouvy druheho bytu 2+1 za najem 22,000czk mesicne plus priblizne stejne poplatky jako prvni byt. Ve dvouvile jsou jenom 4 byty - jedno na patre. Byty na prenechani jsou v patre 1. patre a 2. patre. K dvouvile je soukromna zahrada ktere je k vyuziti. Neplati se zadna provize - samozrejme. Majitel super pohodar - muzikant - hraje na horn a dalsi kousky - diriguje - vetsinu casu bydli v Mnichove...ale ma super kutily ktery resi vse rychle a pohotove kdyz jsou problemy. Bohuzel, stehujeme zazemi mimo Prahu a prenechavame najem. :)

Oba byty moderně vybavene nábytkem. Kazdy byt ma prostorný obývací pokoj (a nebo loznici), oba s výhledem do zahrady. Výborná dostupnost do centra, kousek od domu zast. BUS a TRAM, 5 minut metro Pankrác nebo 10 minut IP Pavlova/Muzeum - Karlovo Namesti. Veškerá občanská vybavenost v místě. Parkování před domem - bez zon. Možné využít i ke komerčním účelům - volne ihned

Furnished + Available Immediately. Awesome apartment(s) for rent. Either one or two 2-bedroom apartments with separate kitchen, bathroom and separate toilet. Situated in amazing villa district. Rent is either 24,000czk for a newer one, 22,000czk for a cheaper one. The utilities and other house fees are about 2,200czk - 2,700czk all included. Viewing can be anytime. Available anytime from now. Minimum length of stay till the end of the year or a standard 1 calendar year rental agreement. Villa has 4 apartments in total only and has a large private garden. Parking is free on the street, first comes first serves. Tram number 11 runs every couple of minutes from nearby tram station. 10 minutes to IP Pavlova/Muzeum or to Karlovo Namesti. 5 minutes to Prazskeho Povstani (red metro line). No Commission. Direct owner.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu464220
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha80
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.