Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru • 188 m² bez realitkyŠilingrovo náměstí, Brno - Město Brno, Jihomoravský kraj

Šilingrovo náměstí, Brno - Město Brno, Jihomoravský kraj
Měsíční nájemné145 000 Kč


…Nabízíme k dlouhodobému pronájmu nebytové prostory vhodné k podnikání v historickém centru Brna na Šilingrově nám., v samotném středu „Zlatého Kříže. K pronájmu poskytujeme prostor, který je rozdělen na dvě podlaží o celkové výměře 287m²: 1NP(přízemí) 99m² (po rekonstrukci)a 1.NP zvýš. 188m² (před rekonstrukcí)- podlaží mohou být vzájemně propojena, možnost dispozičních úprav, možná úprava dle požadavku budoucího nájemce po dohodě. Jednání o trvání doby smlouvy a následné náklady na úpravy budou upřesněny na základě představení záměru podnikání, vhodné pro zřízení např. banky, pojišťovny, kanceláří, služeb, vyjma gastropodniku.

Dům je rohový, výhodou jsou prosklené výlohy jak do ul. Starobrněnská tak i ul. Biskupské se samostatnými vstupy, hlavní vstup ze Šilingrova nám.

Žádaná lokalita s celodenně vysokou návštěvností občanů i turistů, v těsné blízkosti dopravního uzlu, s možností vjezdu pro zásobování i klienty. Vlastní sociální zázemí, samostatné měření energií. Cena: 1NP 95.000,-Kč + energie (bez DPH) , 1NP zvýš. 50.000,- Kč + energie (bez DPH) v jednání . Možnost pronájmu i samostatně jednotlivých podlaží. KO: str19@s-t.cz , 606 033 180

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu464223
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha188
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.