Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 137 m² bez realitkyOlešná - Olešná u Havlíčkova Brodu, Kraj Vysočina

Olešná - Olešná u Havlíčkova Brodu, Kraj VysočinaČástečně vybaveno
Cena3 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 15 014 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodám novostavbu přízemního rodinného domu o velikosti 4+kk, s obytným sklepem, krytým stáním na 2 os. automobily a dílnou. Jedná se o dřevostavbu postavenou systémem two by four, která byla zkolaudována v r. 2015 – RD byl realizován na klíč. Užitná plocha domu činí 137 m, zastavěná plocha pak čítá 161 m.

Pozemek o rozloze 1156 m se nachází na okraji obce Olešná – cca 10 km od Havlíčkova Brodu. Tento jedinečný pozemek má pouze jednoho souseda a přímo z pozemku vede cesta do lesa, který je vzdálen cca 200 m. Pozemek je oplacen a ze tří stran osázen thůjemi o velikosti 1,2 m.

Dominantou rodinného domu jsou dvě terasy přístupné z obývacího pokoje propojeného s kuchyní – v této místnosti jsou dvě posuvná francouzská okna o šíři 3 m a 2 m, která v zimě při slunném počasí zajistí vytopení domu díky pasivním ziskům. Jedna z teras je krytá- ideální při nepřízni počasí, druhá nekrytá - ideální pro letní slunění. Orientace teras je jižní. Obývací pokoj s kuchyní čítá plochu téměř 30 m – součástí je rohová kuchyňská linka s vestavnými spotřebiči a krbová kamna.

V domě se dále nachází jedna koupelna se sprchovým koutem, vanou, dvojumyvadlem a WC, dále pak samostatné WC, komora s vestavnými policemi, ložnice a pracovna s vestavnými skříněmi, dětský pokoj a zádveří s vestavným botníkem. V domě je většina dveří řešena posuvným systémem do pouzdra.

K vytápění jsou využívána krbová kamna a elektrické sálavé panely. Ohřev vody je řešen elektrickým zásobníkovým ohřívačem. Voda je obecní – cena 17 Kč/kubík. Odpad je řešen čističkou odpadních vod. Díky velmi úsporné energetické náročnosti budovy činí náklady na elektřinu cca 21 tis./rok.

Dům je částečně podsklepen – sklep o velikosti 51 m je řešen jako obytný. Nachází se v něm technická místnost s bojlerem, dále skladovací místnost s oknem a otevřený prostor s dvěma okny, který je přichystán pro infrasaunu i jiné společenské využití.

Nemalou výhodou je parkovací stání kryté ze tří stran pro 2 osobní automobily s posuvnými vraty a brankou. Součástí domu je také zabezpečovací zařízení Jablotron.

Energetická náročnost budovy: velmi úsporná – B.

Kontakt: Peterka 775 100 095, zdeneksamota@post.cz

Cena 3.500.000 Kč. RK nevolat!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu464715
Dispozice4+kk
Podlaží1
Typ budovyNízkoenergetická
RizikaPrověřit »
Plocha137
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.