Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 36 m² bez realitkyKapitána Bartoše, Pardubice - Pardubice, Pardubický kraj

Rezervováno
Kapitána Bartoše, Pardubice - Pardubice, Pardubický krajVybaveno
Měsíční nájemné7 000 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč
+ Vratná kauce14 000 Kč


Nabízíme k pronájmu zajímavě řešený byt 1+kk v žádané lokalitě v Pardubicích-Polabinách. Dominantou bytu je vestavěná stěna s velkým úložným prostorem a sklápěcím dvoulůžkem. Kuchyň je vybavena novými skříňkami, lednicí, multifukční troubou, dvouplotnovým vařičem. Součástí koupelny je pračka. V předsíni jsou umístěny dvě skříně, další úložné prostory nabízí komora a vestavěná skříň na chodbě. K bytu náleží prostorná lodžie orientovaná na východ a sklep. Byt se nachází v 9. NP s výtahem. V bytě je zavedena kabelová televize a internet (nutno aktivovat nájemcem).

V okolí domu se nachází veškerá občanská vybavenost, zastávky MHD,OD Kaufland, u domu je relativně dobrá možnost parkování. Univerzitní kampus na Stavařově je v dosahu pěšky.

Vratná kauce 15 000 Kč.

Preferujeme dlouhodobý pronájem pro 1 max. 2 osoby. Poplatky zahrnují vytápění, vodné - stočné, výtah, úklid, elektřinu ve společných prostorech. Vyúčtování se provádí jednou ročně dle skutečné spotřeby. Elektřinu v bytě hradí nájemce na vlastní účet. Volný od 1.5. 2018 (případně dle dohody i dříve).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu464971
Dispozice1+kk
Podlaží9
Typ budovyPanel
Užitná plocha36
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.