Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 83 m² bez realitkyLeskauerova, Brno - Líšeň, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Leskauerova, Brno - Líšeň, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena4 599 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 504 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


V ceně je zahrnuto kryté podzemní garážové stání v hodnotě 300 000,- Kč, byt 4 299 000,- Kč. Byt 3+kk o podlahové ploše 83 m2 včetně balkonu necelých 6 m2 je umístěn ve 4 NP (z celkových 5 NP) cihlového bytového domu postaveného v r. 2007. K bytu náleží sklep o výměře ca 3 m2 a vlastnický podíl na společných prostorách domu.

Jde o dobře dispozičně řešený byt (viz plánek) vybavený kvalitní kuchyňskou linkou KORYNA, vestavěnou šatnou s posuvnými dveřmi (zrcadlová plocha), velkým botníkem v předsíni a vestavěnou stěnou v obývacím pokoji (viz fotografie) od firmy IRIDIUM, kde je prostor na knihy, televizi a na další potřebné věci. Místnosti jsou světlé, v kuchyňském koutě okno na východ, v obývacím pokoji na jih, v dalších dvou pokojích jsou rohová okna - na jihovýchod a jihozápad. V kuchyni, koupelně a WC je dlažba, v ostatních místnostech lino.

V domě je čisto a pořádek díky dobře fungujícícmu společenství vlastníků společnému pro tři vchody (Leskauerova 6, 8 a 10). Možnost využívat kočárkárnu a další společné prostory je samozřejmostí. Rodiny s dětmi jistě ocení blízkost MŠ i ZŠ. Sportovci zase uvítají stadion FC Líšeň a především přírodu Moravského krasu téměř za domem. Dům je součástí mladého moderního obytného komplexu domů s pěkným a čistým okolím.

Byt bude k dispozici nejpozději 07/2018.

Zůstane kuchyňská linka se všemi spotřebiči (sklokeramická varná deska, digestoř, elektrická trouba, myčka, mikrovlnná trouba, chladnička a mraznička), vestavěný botník a šatna se zrcadlem, vestavěná stěna v obývacím pokoji, záclony šité na míru.

Rozpis velikosti jednotlivých místností v m2:

předsíň 10,2

obývací pokoj + kk 29,2

ložnice 12,4

dětský pokoj 13,4

koupelna 5

WC 1,3

šatna 2,6

sklep 2,7

balkón 5,8

celkem 82,6

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu465060
Dispozice3+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha83
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.