Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 100 m² bez realitkyNa Křivce, Praha - Vršovice

Rezervováno
Na Křivce, Praha - Vršovice
Měsíční nájemné24 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Zcela nově zrekonstruovaný dvoupatrový byt o ploše cca 100 m2 v bytovém domě v klidné ulici ve Vršovicích s výbornou dostupností jak do centra tak na Jižní spojku. V přízemním patře je velký obývací pokoj s novým kuchyňským koutem a koupelnou. V prvním patře jsou tři místnosti (resp. dvě místnosti a jedna velká šatna, popř. dětský minipokojík) a koupelna s vanou a sprchovým koutem. V celém domě jsou celkem 4 bytové jednotky. Bezproblémové parkování v klidné ulici. Byt je nezařízený (je v něm pouze kuchyňská linka vybavená elektrospotřebiči). Do obou pater přivedena internetová přípojka. Byt má vlastní plynový kotel. V uvedené ceně poplatků je záloha na vodné a stočné, úklid společných prostor a vysokorychlostní internet. Elektřina a plyn se přehlašují na nájemce. Na přiloženém plánku se jedná o byt č. 3, půdorys je jen orientační.

Doplnění 1: Pokud zde inzerát vidíte, je stále aktuální, netřeba se na to ptát... :-)

Doplnění 2: Hledáte-li byt s třemi samostatnými pokoji pro tři lidi, byt vhodný bohužel není, protože ten jeden horní pokojík je fakt malý - je to buď velká šatna a nebo pokoj pro malé dítě, pro dospělého ale ne. :-)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu465072
Dispozice3+kk
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
Užitná plocha100
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.