Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu • 52 m² bez realitkyMíšovická, Praha - Zličín

Míšovická, Praha - Zličín
Cena3 790 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 073 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Novostavba bytové jednotky garsoniery 1+kk o celkové podlahové ploše 52 m2 v bytovém komplexu Metropole Zličín s velkou lodžií, předsíní, soc. zařízením se samostatným WC a komorou na patře vytápěná konvektorem s novou nepoužitou kuchyňskou linkou se zabudovanou lednicí vč. varné desky, el. trouby a digestoře s venkovním odtahem. Součástí jednotky je vnitřní garážové stání pro osobní nebo dodávkový automobil situované v prvním podzemním podlaží bytového domu. Nemovitost se nachází v supermoderní sídlištní zástavbě Metropole Zličín s veškerou infrastrukturou, má orientaci na jihovýchod, výhled do zeleně, bezbarierový přístup výtahem, v dosahu několika minut chůze stanici metra B a autobusové nádraží Zličín a dojezd na letiště Václava Havla v Praze méně než 20 min..

Nemovitost je velmi vhodná pro podnikání, vlastní bydlení nebo investici a v ceně vč. DPH s možností daňového odpočtu je zahrnuto i vnitřní garážové stání a části nemovitosti jsou určeny prohlášením vlastníků jako nedělitelný celek bez možnosti uplatnění předkupního práva při převodu.Další informace prostř. emailu: ecokonsult@seznam.cz.

The newbuildings flat 1+kk with a total area of 52 m2 in the apartment complex Metropole Zličín with large loggia, kitchen, bathroom with separate toilet and chamber heated by a convector with a new unused kitchen line and built-in fridge including an outdoor hoods. Part of the unit is an internal garage place for a passengers car or a van on the first underground floor of the apartament building. The property is located in the supermodern housing estate Metropole Zličín. It is oriented to the south-east direction, view to the green, non-barrier access by lift, within a few minutes walking distance to the Metro station B and bus station Zličín and less than 20 minutes to Václav Havel airport in Prague. The real estate is very suitable for business, the own housing and in the price included VAT with the possibility of tax deduction includes the garage parking is determinated by a declaration of the owners community as a whole without the possibility of exercising the right of pre-emption when transferring the property.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu465081
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha52
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.