Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+1 • 76 m² bez realitkyBořetická, Brno - Židenice, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Bořetická, Brno - Židenice, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné19 000 Kč


Pronájem pěkného, čistého a plně vybaveného bytu, s výhledem na Brno, byt je po vymalování a připraven k nastěhování. Všechny pokoje jsou neprůchozí vč. kuchyně, dva pokoje jsou vybaveny jako ložnice, třetí pokoj jako pracovna a čtvrtý pokoj je kompletně vybaven jako obývací pokoj, vč. sedačky a TV, kuchyň je vybavená veškerým nádobím, sporákem s troubou, lednicí, myčkou, pračkou a TV. V jedné z ložnic je připraven Wifi router internet, velká šatní skříň a všechny pokoje jsou zasíťované, také chodby jsou vybaveny nábytkem na odkládání věcí. Pokoj kde je na foto pouze stůl je již vybaven i postelí a šatní skříní.

Inkaso je orientační je již započítáno v ceně pronájmu, pokud nebude domluveno jinak.

Byt se nachází v klidném kompletně zrekonstruovaném domě se dvěma výtahy. Parkoviště je před domem s možností parkovaní na hlavní silnici, která je vzdálena do 100m od hlavních dveří, jednou z dalších možností je hlídané parkoviště vedle domu.

Vinohrady nabízejí kompletní občanskou vybavenost, školky, školy, lékaři, veškeré služby a obchody. Cesta do centra Brna MHD trvá cca 25min a jezdí cca po 7 minutách. Rekreační Marianské údolí cca 6km.

VOLNÝ IHNED !!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu465237
Dispozice4+1
Podlaží9
Typ budovyPanel
Užitná plocha76
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.