Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 51 m² bez realitkyDubová, Pardubice - Svítkov, Pardubický kraj

Rezervováno
Dubová, Pardubice - Svítkov, Pardubický krajČástečně vybaveno
Cena2 389 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 132 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji světlý bezbariérový byt o dispozici 2+kk (resp. 2+1, kuchyň je výklenek bez oddělovací příčky) o ploše 51 m2 se sklepem 1,5m2 v zánovním bytovém domě v klidné části Pardubic ve Svítkově u místního lesa. K bytu přísluší řadová garáž. Byt má nízké náklady na energie, cca 2000 Kč měsíčně včetně fondu oprav.

V této městské části je nedaleko školka, základní škola, lékárna, kadeřnictví, obchody, několik restaurací, místní fllorbalový klub, jezdecký klub, SDH, plochá dráha, apod. Nedaleko je cyklostezka do Čivic, ideální na inline bruslení a pokud přejedete řeku směrem k Rosicím nad Labem, jste na cyklostezce až na Kunětickou horu. Zastávka MHD je 2 minuty chůze. Též je to výhodné místo pro dojíždění autem do Chrudimi, Přelouče či H.K.

Místnosti: koupelna, WC, obývací pokoj spojen s kuchyní, ložnice, chodba. Dále sklepní kóje a samostatná řadová garáž.

Byt prošel částečnou renovací. Nové je částečně zařízení kuchyně - myčka, indukční deska. Byla provedena oprava omítek a výmalba. Topení a ohřev vody je řešen společným kotlem na plyn pro celou budovu. V koupelně je kombinovaný otopný žebřík a na WC je el. podlahové topení. Osvětlení bytu je řešeno převážně LED bodovkami a LED světly 3W. Kuchyňská linka na míru je vybavena kvalitními značkovými spotřebiči - indukční deskou Karma, troubou s integrovanou mikrovlnkou Samsung, myčkou Electrolux, velkou americkou lednicí s přípravou ledu či tříště Samsung.

V bytě jsou na chodbě, v kuchyni, v koupelně a na WC značkové italské obklady a dlažby, v obývacím pokoji a v ložnici plovoucí podlahy, všude obložkové zárubně a dveře Sapeli. Dalším vybavením bytu je ložnicová sestava - postel, skříně s nočními stolky, šatní skříň, komoda, v chodbě věšák se zrcadlem a botníkem a skříň, v obývacím pokoji sedací souprava, na oknech vnitřní žaluzie a sítě proti hmyzu, WC a koupelna komplet vybavena, viz. fotogalerie.

V bytě je též zaveden internet 80M přes optiku od Edery. Na střeše budovy jsou antény pro příjem všech poskytovatelů satelitního vysílání, záleží jen na Vás, co si pořídíte. Do bytu jsou osazeny bezpečnostní vstupní dveře Adlo s bezpečnostní vložkou T-Lock, dále jsou všechna okna vybavena bezpečnostními nerozbitnými skly a k dispozici je i zabudovaný trezor, takže o klidné spaní na dovolené nemusíte mít obavy :-)

Řadová garáž o ploše 18m2 je cca 150m daleko. Nově je opravena lepenková střecha, nový okap a natřená vrata. Výhodou jsou dva zámky a také vysoká vrata, není problém parkovat dodávku. Po domluvě je možný prodej bytu i bez garáže.

Důvod prodeje: stěhování na druhou stranu ČR. Díky za nabídky.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu465472
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha51
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBD

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.