Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Chaty a chalupy
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej chaty, chalupy 3+kk • 193 m² bez realitkyNezabudice - Nezabudice, Středočeský kraj

Rezervováno
Nezabudice - Nezabudice, Středočeský krajVybaveno
Cena1 350 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 725 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám velmi pěknou, kompletně zařízenou rekreační chatu v obci Nezabudice, resp. v chatové oblasti Hniliště nad Berounkou. Jedná se o dřevostavbu na zděném suterénu, částečně zateplená a s omítkou. V suterénu technické prostory, dílna, elektrický kotel – radiátory ve všech prostorách chaty, WC, umyvadlo, bojler, vodárna a zásobní nádrž na vodu. Přízemí veranda, kuchyň, obývací pokoj s novou sedací soupravou, koupelna s WC a umyvadlem, v patře 2 ložnice, možnost přespání až 6 osob, úložné prostory, balkón. Chata má elektricky ovládané venkovní rolety na DO, vlastní vrtaná studna s rozvodem vody do chaty, včetně systému automatického napouštění zásobní nádrže, dále možnost připojení vody na společný rozvod chatové oblasti, septik, elektronický zabezpečovací sytém, včetně požárních hlásičů, ovládání (zapínání) bojleru pomocí SMS, rozvod TV – SAT, DVB-T, pevné a rolovací sítě proti hmyzu na všech oknech, balkonu a vstupních dveří, okenní žaluzie, rozvod plynu na propan butan Venkovní vybavení: pergola, vyzděné ohniště, udírna, kůlna na dřevo, zahradní dřevěná chatka s oknem, vlastní parkování pro 2 osobní auta nad chatou.

Krásné prostředí CHKO Křivoklátsko, nedaleko restaurace U Rozvědčíka, tiché a klidné místo, nedaleko možnost koupání, rybaření a houbaření.

Většina vybavení chaty, které je zachyceno na fotografiích, zůstává a je součástí prodejní ceny.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu465481
Dispozice3+kk
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha193
VybavenoVybaveno
Typ budovyDřevostavba

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.