Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 1000 m² bez realitky4526, Světlá Hora - Světlá ve Slezsku, Moravskoslezský kraj

4526, Světlá Hora - Světlá ve Slezsku, Moravskoslezský kraj
Cena730 000 Kč

Tato nemovitost již od 3 276 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


Prodám velmi pěkný stavební pozemek o výměře cca 1000 m2 pro výstavbu rodinného domu v klidné lokalitě na okraji části Světlá obce Světlá Hora ležící v oblasti Jeseníků, nedaleko Karlovy Studánky (lázně) s výhledem na Praděd (nejvyšší horu Jeseníků), ale těsně za hranicí CHKO. V obci je k dispozici veškerá občanská vybavenost a velmi aktivní společenský život.

Na pozemku stojí rekonstruovaná rekreační chatka 2+1 (51 m2) se sociálním zařízením a saunou. Inženýrské sítě včetně plynu, vodovodu a kanalizace jsou k dispozici u pozemku. (Připojení dosud k sousednímu domu.) Téměř kolem celého pozemku je vzrostlý živý plot. Na zahradě pak ovocné stromy a keře.

Jedná se o st. parcelu č. 721, parcelu č. 1126/12 a části parcel č. 1124/3. a č. 1126/6. (V současnosti probíhá v katastru sloučení posledních tří uvedených parcel do jedné.) Geometrický plán pro oddělení pozemku se zajišťuje. Pro stavbu již byl zpracován geologický posudek. V létě 2017 bude provedena kompletní rekonstrukce asfaltové cesty v celé ulici včetně chodníků.

Celková cena 730 tis. Kč je i s chatkou, včetně oddělení pozemku, právních služeb a zaručené úschovy kupní ceny, ale bez daně z nabytí nemovitých věcí. Při rychlém jednání možná sleva. Čestné jednání.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu465666
VlastnictvíOsobní
Plocha1 000

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.