Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 2+1 • 51 m² bez realitky4526, Světlá Hora - Světlá ve Slezsku, Moravskoslezský kraj

4526, Světlá Hora - Světlá ve Slezsku, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno
Cena730 000 Kč

Tato nemovitost již od 3 149 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Prodám rekreační chatku 2+1 (51 m2) se zahradou na velmi pěkném (dle územního plánu stavebním) pozemku o celkové výměře cca 1000 m2 v klidné lokalitě na okraji části Světlá obce Světlá Hora ležící v oblasti Jeseníků, nedaleko Karlovy Studánky (lázně) s výhledem na Praděd (nejvyšší horu Jeseníků), ale těsně za hranicí CHKO. Téměř kolem celého pozemku je vzrostlý živý plot. Na zahradě pak ovocné stromy a keře. Chatka prošla v roce 2002 celkovou rekonstrukcí včetně zateplení s přístavbou sociálního zařízení, společenské místnosti a sauny.

Pozemek lze dle územního plánu obce využít také pro výstavbu rodinného domu. V obci je k dispozici veškerá občanská vybavenost a velmi aktivní společenský život. Inženýrské sítě včetně plynu, vodovodu a kanalizace jsou k dispozici u pozemku. (Dosud je připojení chatky k sousednímu domu. Samostatné přípojky se již vyřizují.)

Jedná se o st. parcelu č. 721, parcelu č. 1126/12 a části parcel č. 1124/3. a č. 1126/6. (V současnosti probíhá v katastru sloučení posledních tří uvedených parcel do jedné.) Geometrický plán pro oddělení pozemku se zajišťuje. Pro případnou stavbu RD již byl zpracován geologický posudek. V létě 2017 bude provedena kompletní rekonstrukce asfaltové cesty v celé ulici včetně chodníků.

Celková cena 730 tis. Kč je včetně oddělení pozemku, právních služeb a zaručené úschovy kupní ceny, ale bez daně z nabytí nemovitých věcí. Při rychlém jednání možná sleva.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu465673
Dispozice2+1
VlastnictvíOsobní
Plocha51
VybavenoČástečně
Typ budovyDřevostavba

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.