Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 36 m² bez realitkyK Sídlišti, Praha - Nusle

K Sídlišti, Praha - NusleVybaveno
Měsíční nájemné24 900 Kč


Při pronájmu poskytujeme (úklid, praní a žehlení prádla) vše v ceně pronájmu možnosti využití fitness centra, konferenční místnosti a parkování v podzemních garážích v ceně pronájmu .

Dovolujeme si Vám nabídnout k dlouhodobému pronájmu luxusní apartmány v jedinečném, originálním projektu velmi oblíbené lokality Prahy 4 na rozhraní Pankrácké strany a Kavčích hor, obklopeno zelení Centrálního parku a vilové čtvrti. K apartmánům patří prostorná garážová stání a parkoviště vedle objektu.

Apartmány mají kompletně vybavenou kuchyni spotřebiči Miele, celoprosklená okna v hliníkových rámech, dřevěné podlahy, vybavení koupelny a wc zn. Villeroy & Boch, v každé místnosti STA, ST, satelit, datová zásuvka, iLIGHT systém řízení světel, satelit SKY a ASTRA. Tato rezidence je vybavena recepcí s příjemným posezením k dispozici 24 hodin denně, dále fitness centrum, konferenční místnost, 24 hodinový kamerový systém v celém objektu a jeho okolí. Tato lokalita Prahy 4 – Pankrác se v současné době řadí mezi nejvyhledávanější lokality Prahy. Oblast Kavčích Hor je v atraktivní lokalitě s výbornou dopravní dostupností do centra, komplexní občanskou vybaveností a možností relaxace ve volném čase, jde o nový projekt splňující požadavky náročných zájemců o luxusní bydlení v oáze klidu, vycházek, relaxace a sportu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu465786
Dispozice1+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha36
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.