Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 2315 m² bez realitkySedlnice - Sedlnice, Moravskoslezský kraj

Sedlnice - Sedlnice, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno
Cena8 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 33 928 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


RD Sedlnice o velikosti 6+1 s bazénem, vířivým koupacím sudem a suchým stání stáním pro dvě auta, který se nachází na okraji obce Sedlnice. dům byl kolaudován v roce 2007. Má 2 NP - V 1.NP je kuchyň s vestavěnými spotřebiči ( sklokeramická deska a multifunkční trouba, myčka na nádobí) kuchyň je spojena s jídelnou a přechází do obývacího pokoje, kde se nachází krb s průduchy do všech pokojů, z obyvacího pokoje lze projít do prostorné místnosti- zimní zahrady, která je situována na západní stranu s vyhlídkou na okolní krajinu, dále je pokoj, kde se nachází finská sauna, dále v 1.NP se nachází koupelna se sprchovým koutem a toaletou, komora a technická místnost. na chodbách,koupelnách a v zimní zahradě je vytápěná podlaha a v pokojích je ústřední topení. Ve 2.NP se nachází 3 samostatné pokoje. Ze dvou z nich je vstup na balkon jež je situován na jižní stranu. Dva pokoje mají vestavěné zrcadlové skříně, dále následuje prostorná koupelna se dvěma umyvadly a rohovou vanou , samostatná toaleta s umyvadlem. RD je napojen na veřejný vodovodní řad, ale na pozemku je vlastní studna s pitnou vodou, odpad je zajištěn septikem. Vytápění domu je řešeno plynovým kotlem a nachystaná příprava na el. kotel. V celém domě je zaveden centrální vysavač Husky. Součástí prodeje je přilehlá nemovitost, kde se nachází 3 prostorné garáže navazující na RD o velikosti 5+1 a dále je součástí hospodářská budova. Celková rozloha pozemku je 2315m2.

Sedlnice house size 6 + 1 with swimming pool, whirlpool bathing barrel and dry parking space for two cars, located on the outskirts of the village Sedlnice. house was built in 2007. It has 2 floors - in 1.floor is a kitchen with appliances (ceramic hob and multifunctional oven, dishwasher) kitchen is connected with dining room and goes into the living room where the fireplace with vents in all rooms, the living room you can walk into a spacious místnosti- winter garden, which is situated on the west side overlooking the surrounding countryside, there is also a room where there is a sauna, as well as in 1.floor is a bathroom with shower and toilet, pantry and utility room. in hallways, bathrooms and in the winter garden and underfloor heating in the rooms central heating. In 2.floor are 3 separate rooms. Of the two of them is the entrance to the balcony which is situated on the south side. Two rooms have built-in mirrored wardrobes, followed by a spacious bathroom with two sinks and bath, separate toilet with sink. House is connected to public water lines, but the land is private well drinking water, waste septic tank is secured. Heating the house is dealt with gas boiler gonna preparation for el. boiler. There has been introduced central vacuum cleaners. The sale is adjacent property where there are 3 spacious garage adjacent to the house of the 5 + 1 and also is part of the farm building. The total land area is 2,315 square meters.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu465799
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha2 315
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.