Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+1 • 136 m² bez realitkyNa Struze, Praha - Nové Město

Na Struze, Praha - Nové MěstoVybaveno
Cena14 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 63 572 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Jedinečný zrekonstruovaný byt na prodej v centru Prahy v lukrativní lokalitě nedaleko Národního divadla a Žofína s výhledem směrem k Pražskému hradu.

Byt s atypickou dispozicí a se svým originálním designem se nachází v historické budově z roku 1905 po kompletní rekonstrukci (včetně elektroinstalace, vodoinstalace). Dům navrhl architekt Osvald Polívka (Obecní dům, Nová radnice Starého Města pražského či Zemská banka Na Příkopě). Byt má dispozici 4 + 1, s velkorysou vstupní halou a vzdušným jídelním pokojem, které nejsou započítané do celkové plochy bytu. Byt má ve skutečnosti rozlohu cca 150 m2. V inzerci uvádíme plochu zapsanou v KN. Byt se nachází ve 4.podlaží s výtahem.

Ze vstupní haly vedou dveře do jídelní haly, na kterou navazuje kuchyně. Z haly jsou dále vstupy na samostatnou toaletu, komory a dvou pokojů. Za komorou se nachází koupelna, do které je vstup také z ložnice. Viz dispoziční plánek. Jeden z pokojů má velmi hezký postranní výhled k Žofínu, Pražskému hradu a Petřínu. V pokojích jsou původní zrenovované parkety. V kuchyni, toaletě a koupelně keramická dlažba. Štuková výzdoba stropu. Byt je nabízen k prodeji s vybavením nebo bez (vyklizený).

Tato lokalita je oblíbená především díky svému umístění, jelikož je obklopena historickým centrem s perfektní dopravní dostupností a veškerou občanskou vybaveností.

Energetická třída G je uvedena dočasně, vzhledem k novele zákona č. 406/2000 Sb. O hospodaření s energií. Po dodání energetického štítku bude uvedena skutečná energetická třída této nemovitosti.

Cena je včetně právního servisu. RK nevolat, nepsat!

Unique renovated apartment for sale in the city center in a prime location near the National Theatre and Zofin with views towards Prague Castle.

Apartment with atypical layout and with its original design is located in a historic building dating back to 1905 after a complete renovation (including electrical, plumbing). The house was designed by architect Osvald Polivka (Municipal House, New Town Hall, Old Town and the Provincial Bank Na Příkopě). The apartment has 4 + 1, with a generous entrance hall and airy dining room, which is not counted in the total area of ​​the apartment. The apartment is in fact an area of ​​approximately 150 m2. In advertising, we entered the area which is writing in land register. The apartment is located on the 4.floor with lift.

From the entrance hall doors lead into the dining hall, followed by the kitchen. From the hall are also inputs to the separate toilet, pantry and two rooms. Over chamber is a bathroom in which it is input also from the bedroom. See layout plan. One room has a very nice side view of the Žofín, Prague Castle and Petrin. The rooms are renovated original parquet. In the kitchen, toilet and bathroom ceramic tiles. Stucco decoration of the ceiling. The apartment is offered for sale with or without equipment (eviction).

This site is popular mainly because of its location, since it is surrounded by the historic center with excellent transport links and all amenities.

Energy Class G is shown temporarily, due to the amendment of the Act no. 406/2000 Coll. The energy management. After delivery of the label will show the actual energy efficiency class of the property.

Price is inclusive of legal services. Real agents not to call, not to write!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu465809
Dispozice4+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha136
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBG

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.