Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 80 m² bez realitkyKubova, Praha - Karlín

Kubova, Praha - KarlínVybaveno
Měsíční nájemné25 000 Kč

+ Poplatky za služby3 600 Kč


Pronajmeme dlouhodobě byt 2+1 v krásném domě v srdci Karlína na ulici Kubova 2. Byt je v prvním nadzemním podlaží a má 80m2. Byt je prostorný, slunečný, zrekonstruovaný, vybaven krásným starožitným nábytkem a novou kuchyní. Byt je vybaven luxusními spotřebiči, stylová retro lednice, myčka, pračka, možno zanechat i 60palcovou televizi samsung a stylové kuchyňské vybavení Delonghi. Byt má velkou komoru a spoustu úložných prostor. Byt je hned vedle základní a mateřské školy na Lyčkově náměstí a vedle parku před Karlínskou invalidovnou. V dosahu je spoustu stylových restaurací a stanice metra je 5min chůze. Nájem je 25 000 Kč měsičně + 3 600 Kč jsou zálohy na služby (voda, plynové vytápění a elektřina). Mluvíme česky, anglicky, španělsky a těšíme se na milé nájemce, kteří se tu budou cítit jako doma. K nastěhování 12.5.2017, k vidění kdykoliv odpoledne, dle dohody.

Spacious and sunny 3 rooms apartment for a long-term rent in the heart of trendy Prague neighborhood Karlín, on address Kubova 2. Flat is in the second floor and has 80m2. Flat is after complete reconstruction and has a brand-new kitchen equipped with fridge, dishwasher, washing machine and latest luxurious gadgets that can stay. There is a cloakroom and plenty of storage space. Flat is right next to nursery and grammar school, park is 2min away, tube Křižíkova is 5min walk and city center - Staroměstské náměstí is 20 min walk. There are many trendy restaurants from all around the world and shops nearby. The rent is 25 000 CZK + 3 600 CZK bills (gas, electricity and water). We speak Czech, English, Spanish and we are sure you will find a great new home in our flat. Available to move in from 12.5.2017, viewing any afternoon, send us an email sms.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu465849
Dispozice2+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha80
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBA

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.