Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře • 24 m² bez realitkyVejvanovského, Kroměříž - Kroměříž, Zlínský kraj

Vejvanovského, Kroměříž - Kroměříž, Zlínský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné3 500 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč


Nabízíme k pronájmu nebytový prostor (kancelář) o velikosti 22m2, který se nachází v 1.patře domu se službami na ul.Vejvanovského v Kroměříži. K prostoru náleží 20m2 společ.prostor (chodba, wc pro zákazníky, koupelna s wc, šatna, výtah). Místnost má samostatný vstup a je neprůchozí. Okna do Podzámecké zahrady. Vhodné jako kancelář, školící centrum, služby např. masáže, vizážistika, výživové poradenství. V přízemí se nachází svatební salon, který spolupracuje se službami v 1.patře (kadeřnictví, nehtové studio, kosmetika, pedikúra). Výhoda zavedené klientely. Výhodná poloha v centru, vchod ze dvou ulic, bezbariérový přístup (výtah), parkoviště, MHD 1min, bus a vlak 4 min.

Cena za pronájem místnosti a spol.prostor (celkem 23m2+ spol prostory 2 wc , sprcha cekarna) je 3500-Kč/měsíc +energie.Dům je po celkové rekonstrukci. Možnost umístění reklamy na dům nebo sousedící zídku na hlavní ulici Tovačovského. Volné po domluvě.

Dále nabízíme k pronájmu místnost o velikosti 13m2 za 2500 Kc+ energie. V té sama budově na patře.

Bližší info na tel. 605820812

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu466165
DispoziceOstatní
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha kanceláře24
VybavenoČástečně
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.