Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyRorýsová, Praha - Modřany

Rorýsová, Praha - ModřanyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné17 500 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce18 500 Kč


Nabízíme vám k dlouhodobému pronájmu prostorný slunný byt 2 + kk o velikosti 50 m² + 5 m² balkon, situovaný ve 3. patře novostavby objektu Skanska-Rarach s orientací oken do parku na Praze 4 – Modřany.

Byt bude připravený k nastěhování od 1.12.2018

Dispozičně rozdělen: ložnice se vstupem na lodžii, obývací pokoj s kuchyní se vstupem na lodžii, koupelna, samostatné wc, prostorná předsíň s připraveným šatním koutem, balkon/lodžie.

Byt je částečně vybaven: koupelna + sociální zařízení, kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči, obývací část se sedací soupravou, ložnice s možností odkoupení vestavěné skříně.

Pro zájemce s vlastním vybavením možné k předání byt vyklizený zcela.

K bytu náleží garážové parkovací stání při vchodu do výtahu a samostatná sklepní koje navazující na parkovací stání. Navíc možnost parkování před domem pro další vozy.

Lokalita s výbornou dopravní dostupností a občanskou vybaveností – nákupní zóna Sofijského náměstí, v docházkové vzdálenosti lékárna, restaurace, obchody, mateřské a základní školy. Dům se nachází v blízkosti oddechové zóny kolem řeky Vltavy a Modřanské rokle. Možnost připojení vysokorychlostního internetu a kabelové televize.

Zastávka tramvaje 2 min. chůze, autobusu 5 min., metro C – Kačerov cca 15 min. MHD.

Prohlídka bytu po domluvě.

We offer for rent spacious sunny flat 2 + kk of 50 sqm + 5 sqm balcony, situated on the third floor of the new Skanska object-oriented Nick windows to park in Prague 4 - Modřany.

The apartment will be ready for occupancy on December 2018.

Devide: bedrooms with balcony, living room and kitchen with access to the balcony, bathroom, separate toilet, spacious hall with wardrobe prepared area, balcony / loggia.

The apartment is partially equipped with: Bathroom + bathroom furniture, fitted kitchen, hallway with shoes firniture, living room with lounge suite, bedroom with possibilite purchase built-in case.

The apartment has a parking garage at the entrances of elevators do is separate Follow-cellar for parking. Additionally, parking in front for additional cars.

Location with excellent transport links amenities - Shopping Area The Sofia Square, within walking distance of pharmacy, restaurants, shops, kindergartens to primary schools. The house is located near the leisure NUDY along the Vltava River Modřanské ravine. Possibility to connect broadband cable television.

Tram stop 2 min. . Walk, 5 minutes by bus, metro C - Kačerov about 15 minutes. MHD.

Tour of the apartment by appointment.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu466264
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 1. 2019
Podlaží3
Typ budovyPanel
Plocha50
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.