Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 5+1 • 120 m² bez realitkyRatměřice - Ratměřice, Středočeský kraj

Ratměřice - Ratměřice, Středočeský krajVybaveno
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Nabízím k pronájmu krásný rodinný dům o dispozici 5+1 v obci Ratměřice (vesnice roku 2010), okres Benešov u Prahy. K domu náleží zahrada s ovocnými stromy a garáž (automatické ovládání garážových vrat). Dům je v perfektním stavu, byl využíván jen jako občasné prázdninové/víkendové rodinné sídlo.

Dům je kompletně zařízený nábytkem a spotřebiči, tj. pračka, lednička, myčka na nádobí, sporák... Ale dle domluvy lze pronajmout i částečně vybavený. Topit lze jak elektřinou, tak tuhými palivy (kotel na tuhá paliva je ve sklepě). V obývacím pokoji jsou navíc k dispozici i peletková automatická kamna, která mimo zimní sezónu vystačí na příjemné vyhřátí domu. Provoz peletkových kamen je nízkonákladový (cca 80 Kč/3 dny).

Dům svojí polohou nabízí čisté a klidné bydlení v příjemném prostředí. Výhodou je blízká a rychlá dostupnost do Prahy či okolních měst (Votice, Benešov, Vlašim).

Kvalitní občanská vybavenost v obci (obchod, restaurace, školka, fotbalové a dětské hřiště, kostel).

Nájemné 16.500,- Kč + poplatky (uvedená cena za poplatky je orientační, záleží na počtu osob a spotřebě). Pronájem je možný od 1.5.2017. Nájemní smlouva na jeden rok, s možností opětovného prodloužení. Při podpisu nájemní smlouvy je potřeba uhradit vratnou kauci ve výši 2 nájmů - tj. 33 000 Kč.

Pro více informací či domluvení termínu prohlídky domu mě kontaktujte na tel.čísle: 603 895 156.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu466344
Dispozice5+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha120
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.