Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 72 m² bez realitkyChotětov - Chotětov, Středočeský kraj

Rezervováno
Chotětov - Chotětov, Středočeský krajVybaveno
Cena2 799 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 870 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodáme byt v novostavbě (kolaudace 13.12.2013), v tzv. vila domu v obci Hřivno nedaleko Chotětova. Jedná se o byt 3kk o výměře 72m2 s vlastní zahradou 119m2, dvěma parkovacími místy ( 24m2). Byt je mezonetový.

Do bytu vede společný vchod na společnou chodbu, kde jsou umístěny i botníky. Na chodbě je vyvedeno světlo, vchod se zamyká. Na společné chodbě je i vstup do společné technické místnosti (ve vila domě jsou tři byty).

Vchodem do bytu vstoupíme do zádveří. Ze zádveří vedou dveře do centrální místnosti a dveře na samostatné WC. V centrální místnosti v přízemí se nachází obývací část s kuchyňským koutem, francouzkými dveřmi vedoucími na zahradu a dřevěným schodištěm vedoucím do obytného patra. V patře se nachází koupelna společná s WC a dva pokoje (ložnice a dětský pokoj). Byt je zařízen, čili cena je s vybavením. Topení elektrokotlem.

Zahrada je kompletně zařízená, nachází se v ní altán k příjemnému posezení. Zahradní domeček, malá japonská zahrádka s rybníčkem a pro letní vysoké teploty poslouží malý bazének. Po obvodu zahrady je založen živý listnatý plot (foto ze zahrádky pořízeno z loňského roku).

Byt má strategickou polohu, tzv. půlhodinkové dojezdy do Mladé Boleslavi, do Prahy na ČM a do Mělníku. Na autobusovou zastávku 100m. Občanská vybavenost 3km v Chotětově.

Měsíční náklady na bydlení cca 3000Kč (voda+el. + topení).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu466437
Dispozice3+kk
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha72
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.