Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+kk • 25 m² bez realitkyStarobrněnská, Brno - Město Brno, Jihomoravský kraj

Určeno ke spolubydlení
Starobrněnská, Brno - Město Brno, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné3 400 Kč


Hledáme dva spolubydlící do neprůchozího pokoje o rozměrech 25 metrů čtverečních. Byt je prostorný, světlý o celkových rozměrech 85m2, s mikrovlnkou a dvojplotnou. Pračka je o poschodí výše v prádelně. Lednička je na pokoji, poté je jedna společná. Na pokoji jsou dále tři postele, tři stoly, křeslo, dva věšáky a tři komody. Po dohodě s majitelem, lze další nábytek dodat podle potřeby. Dobrá dostupnost FSS, FF, do kampusu je to dvacet minut. Velký Špalíček dvě minuty, hlavní nádraží minut pět. Na bytu jsou tři studenti a jeden pracující (s ním by byl sdílen pokoj). Nájem je 3417 korun na měsíc za osobu, přes letní prázdniny 2583 Kč. Vratná záloha je také 2583 Kč. K nastěhování ihned.

We are searching for two roomates for a room 25 square metres large. The flat is big, light and of total space 85 square metres with microwave and cookre. The washing machine is a floor higher in a laundry room. There is a fridge in a room and then one for whole flat. There are beds, tables, chairs, hangers and cupboards. After agreement, more furniture can be aquired from the owner.

The flat is near from FSS and FF and twenty minutes from campus. It's very centre of the city, česká is 5 minutes walk and (square of freedom ?) náměstí svobody is even closer.

There are three students and one working person with which you would share the room. The monthly rent is 3417 kč for a person, during the summer holidays (July, August) the rent is 2583. There is a returnable first payment 2583 kč. Can move now.

The photos are little older, the room looks much cleaner now.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu466486
Dispozice3+kk
Podlaží5
Typ budovyOstatní
Plocha25
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.