Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej garáže • 14 m² bez realitkyRepublikánské obrany, Mikulov - Mikulov na Moravě, Jihomoravský kraj

Republikánské obrany, Mikulov - Mikulov na Moravě, Jihomoravský kraj
Cena269 550 Kč

Tato nemovitost již od 1 143 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme Vám luxusní a prostorné GARÁŽOVÉ STÁNÍ v právě budované residenci Speicher 1826 v historickém městě Mikulově na ulici Republikánské obrany. Do celého komplexu garážových stání je vjezd a výjezd přes bezpečnostní dálkově ovládané brány. Vnitřek je kvalitně vybaven, ve velmi vysokém standardu, jež provází celou rezidenci Speicher 1826. Jedná se například o kvalitní osvětlení, dostatečně prostorný průjezd pro snadné parkování, nízkoenergetické provedení, již zmíněné brány, špičkovou betonovou podlahu s leštěným povrchem jež vyniká nejen krásou, ale i maximální odolností proti poškození.

Samotná rozloha garážového stání je ideálních 14m2: délka 5,2m a šířka 2,7m. Můžete zde parkovat nejen s klasickým osobním automobilem, ale i se stále populárnějším větším SUV. Výhodou je nejen dostupnost samotné rezidence Speicher 1826 směrem k centru Mikulova, ale i okolní zástavby původního sídliště a dalších obytných budov. Nemusíte vůbec řešit problém s parkováním, zvláště když se Mikulov chystá zavádět placené parkovací zóny.

Neváhejte s koupí garážového stání, jelikož se Vám naskýtá možnost pořídit si garáž do osobního vlastnictví na té nejvyšší úrovni v krásné residenci Speicher 1826 v Mikulově. Vše podstatné najdete na www.bytymikulov.cz, nebo na kontaktech níže.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu466547
VlastnictvíOsobní
Plocha garáže14

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.