Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 44 m² bez realitkyLipová alej, Praha - Hlubočepy

Lipová alej, Praha - HlubočepyČástečně vybaveno
Cena3 920 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 816 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodám velmi hezký a zajímavý byt s podlahovou plochou 44 m2 v přízemí v klidném prostředí mimo hlavní komunikace. K bytu náleží vyvýšená rohová terasa o rozloze 46 m2. Obývací pokoj s vytápěnou podlahou a kuchyňským koutem má 4 velká okna na jihozápad, kterými jde po celý den do místnosti světlo a francouzské okno pro vchod na terasu. V ložnici i koupelně je podlahové topení, byt je vybaven zabezpečovacím zařízením a domovním videotelefonem. Terasa má oplocené zábradlí, zaručující naprosté soukromí. K bytu náleží sklepní kóje a parkovací stání přímo na oploceném pozemku, náležejícím k domu. Kolaudace 2006. Jedná se o klidnou část Barrandova, pouhých 150 m od zastávky Nový Slivenec a 850 m od tramvajové zastávky Sídliště Barrandov. V těsné blízkosti se nachází Aquapark, dále pak Přírodní park Radotínsko - Chuchelský háj a Prokopské a Dalejské údolí. V místě je veškerá občanská vybavenost.

Zájemcům o koupi bytu nabízím časově neomezenou prohlídku, kvůli které si nemusíme volat a dohledávat volnou půlhodinku ve spěchu každodenních povinností. Vše si v klidu a pohodě můžete prohlédnout v pondělí 3.4. 2017 a to od 11:00 do 19:00, kdy budu v bytě trvale přítomen a připraven vám byt ukázat a zodpovědět vaše dotazy.

S parkováním si nemusíte dělat starost, zastavit můžete přímo pod terasou bytu.

Jen pro úplnost dodávám, že s realitními kancelářemi nekomunikuji a pro ně tato nabídka neplatí !

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu466637
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha44
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBD

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.