Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 45 m² bez realitkyDivadelní, Plzeň - Plzeň, Plzeňský kraj

Divadelní, Plzeň - Plzeň, Plzeňský krajVybaveno
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby2 750 Kč


Nabízím Vám k pronájmu prostorný byt 1+kk o celkové výměře 45 m2 v moderní novostavbě rezidenčního projektu “Bytový dům Divadelní“. Dům se nachází v centrální části města Plzně, na nároží ulic Kovářská a Divadelní. Byt se nachází v 2 patře. Byt je zařízený moderním nábytkem, TV, kuchyňskou linkou vč. vestavěných spotřebičů (sklokeramická varná deska, digestoř, lednice, myčka na nádobí, elektrická a mikrovlnná trouba). K bytu náleží garážové stání v přízemí domu a předzahrádka (21 m2). Byt bude volný od 1. 4. 2017. Prohlídka je možná od pátku do neděle.

Celkové měsíční náklady jsou 14.000,- Kč nájemné + 2.750,- Kč služby + zálohy na elektřinu. Kauce je požadována ve výši 14.000 Kč.

To rent: A spacious apartment (studio, 45 m2) in a modern new-built (built 2014) residential project „Bytový dům Divadelní“. The residence is situated in the central part of Pilsen (5 min from the city center by foot) in the corner of the street Divadelní and Kovářská. Apartment is situated on the 2 floor. Studio is fully furnished, kitchen line incl. glass-ceramic cooker, fridge, dishwashing machine, electric and microwave oven. As a part of the apartment there is a beautiful terrace that looks in the common yard (21 m2) and a private parking place in the underground parking garage. Apartment is available from 1. 4. 2017. Viewing is possible on Friday – Sunday.

14.000,- Kč rental + 2.750,- Kč municipal services + electricity. 14.000,- Kč guarantee.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu466642
Dispozice1+kk
Podlaží2
Typ budovyOstatní
Plocha45
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.