Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 6+kk • 210 m² bez realitkyTřeboň - Branná, Jihočeský kraj

Třeboň - Branná, Jihočeský krajVybaveno
Cena3 390 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 377 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji rodinný dům 6 + kk v klidné části obce Branná cca 4 km od Třeboně. Celková obytná plocha domu je cca 210 m2. Dům byl zkolaudovaný na konci roku 2011, v užívání je ale až od jara 2013. K nastěhování je volný ihned.

Jedná se o samostatně stojící nepodsklepený dům s jedním nadzemním podlažím a venkovním krytým parkovacím stáním. Dům stojí na pozemku o celkové výměře 418 m2, jehož součástí je pevný gril, sušák na prádlo, studna na dešťovou vodu. Pozemek je udržovaný a oplocený.

Přízemí domu tvoří zádveří s chodbou a dále prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem s kvalitní na míru zhotovenou linkou (včetně spotřebičů – lednice, sklokeramická deska, elektrická trouba, digestoř, mikrovlnná trouba). Součástí obývacího pokoje je sedací souprava, velký jídelní stůl se židlemi a konferenční stůl. V přízemí je dále jeden pokoj využitelný jako ložnice nebo pokoj pro hosty (včetně prostorné skříně), plně vybavená koupelna s vanou a přípojkou pro pračku, samostatné WC s umyvadlem, komora na potraviny, technická místnost (včetně úložných prostor a kondenzační sušičky) a kotelna. Podlahy obytných místností tvoří plovoucí podlaha, linoleum (pokoj), chodby a technické místnosti dlažba.

V prvním nadzemním podlaží jsou dva velké a dva menší pokoje a samostatné WC s umyvadlem. Z chodby je po výklopném schodišti možné vstoupit na menší půdu, která je vhodná pro uložení nepotřebných věcí. Podlahy obytných místností jsou s kobercem (ve výborném stavu), chodby s dlažbou.

Všechny místnosti jsou včetně svítidel. Plastová okna (běžná i střešní) v obytných místnostech jsou doplněna běžnými nebo římskými roletami. Připraveno připojení k internetu (bezdrátově – firma PODA a. s.). TV anténa s rozvodem do obytných místností je umístěna na půdě.

Vytápění domu je možné buď pomocí kotle na tuhá paliva, nebo elektrického kotle s rozvodem do radiátorů ve všech místnostech. Ohřev vody je pomocí bojleru, voda je připojena z vodovodní sítě. Kanalizace je svedena do vlastní jímky.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu466682
Dispozice6+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha210
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.