Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 78 m² bez realitkyKurzova, Praha - Stodůlky

Rezervováno
Kurzova, Praha - Stodůlky
Cena3 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 15 100 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Nabízíme prodej prostorného a slunného bytu v OV 3+kk/L o podlahové výměře 71 m² + lodžie 7 m² + zděný sklep 4 m² ve vyhledávané lokalitě Praha 5 Stodůlky. Byt se nachází v šestém podlaží sedmipodlažního domu s výtahem a bezbariérovým přístupem. Byt je ve velmi dobrém stavu, po částečné rekonstrukci, čistý, světlý, s orientací na východ a západ. Je dobře řešený – prostorná chodba, pokoje jsou neprůchozí na jedné a na druhé straně. Bytové jádro je po mírné renovaci, vhodné k rekonstrukci dle vlastních představ. V bytě jsou nová plastová okna, rozvody vody v plastu. Koupelna s vanou a umyvadlem, WC samostatně.

O domě:

Dům, postavený začátkem 90. let, se nachází v blízkosti Prokopského a Dalejského údolí. Lokalita umožňuje široké společenské uplatnění: sportovní vyžití v blízkém okolí, škola, školka, restaurace, lékař, lékárna, pošta, nákupní středisko, posilovna, dětské hřiště. V blízkosti se nachází i oblíbené obchodní domy (Galerie Nové Butovice, Metropole Zličín, Ikea, Lidl, Kaufland a další).

Spolehlivé vedení společenství vlastníků, které se svědomitě stará o stav domu – nový výtah, opravy střechy apod. V domě je možné užívat společnou kočárkárnu a kolárnu. Sousedé v domě naprosto bezproblémoví.

Dobrá dopravní dostupnost – metro B Nové Butovice 7 min. autobusem.

Byt je vhodný pro mladé lidi i pro rodiny s dětmi.

Ihned k dispozici.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu466743
Dispozice3+kk
Podlaží6
Typ budovyPanel
Plocha78
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.