Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 74 m² bez realitkyBoloňská, Praha - Horní Měcholupy

Boloňská, Praha - Horní MěcholupyČástečně vybaveno
Cena4 590 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 690 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodej bytu 3+kk v 5.patře bytového domu s výtahem z roku 2007. Byt disponuje 2 balkóny (2x 5m2) a prostornou sklepní kójí. V pokojích je dřevěná podlaha (dub). Byt vybaven kuchyňskou linkou, v ložnicích vestavěné skříně. Součástí prodeje je i kryté parkovací stání cca 16m2. Nízké nákldy na provoz. V bytě přípojka UPC.

V oblasti veškerá občanská vybavenost, výborné spojení do centra (autobus MHD, vlak, metro A či C do 10min autobusem). V okolí hostivařský park, golfové hřiště. Lokalita ideální pro rodiny s dětmi. RK nevolat.

The sale of 3+kitchen corner flat on the fifth floor of block of flats constructed in 2007. The flat has 2 balconies (2x 5m2) and roomy storeroom in the basement. There is a wooden (oak) floor in all rooms. The kitchen is fully equipped (oven, micro oven, induction, dishwasher, refrigerator, freezer). In bedrooms are cupboards. Covered parking lot (16m2) in nearby building is part of the transaction. The flat has low running costs. UPC connected available in the flat as well.

The flat is situated in the area with excellent infrastructure (connection to the city center via many busses and train as well), many preschools and schools around (including with education in foreign languages), golf course 200m, Hostivar forest park 500m away.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu466830
Dispozice3+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha74
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.