Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 41 m² bez realitkyPýchavková, Praha - Pitkovice

Rezervováno
Pýchavková, Praha - PitkoviceČástečně vybaveno
Cena2 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 560 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji krásný slunný byt 1+kk 30 m² + balkón 11,5 m² v novostavbě bytového domu v Praze 10 - Pitkovicích. K bytu náleží garážové stání (skvělé místo, zaparkuje i žena:). Byt se nachází v 3.NP a soužití se sousedy je skvělé. Byt tvoří předsíň, koupelna se sprchovým koutem a WC, obývací pokoj s kuchyňským koutem a prostorný balkón v celé šíři bytové jednotky, který přímo vybízí v teplých měsících k pohodovému pobytu na čerstvém vzduchu. Z bytu to je do 1 min. pěšky na bus (PID), do restaurace, do vinotéky i do nové mateřské školky. Vlaková zastávka je v nedaleké Uhříněvsi. V blízkosti je dendrologická zahrada, zámecký park Průhonice, aquapark a fitness Aquapalace, obchodní zóna Čestlice (Kika, Makro, Albert, Billa, Lidl, OC Spektrum a mnoho dalších). V bytě je zaveden vysokorychlostní internet a byt je zařízen. V koupelně je nová pračka Whirlpool, v předsíni je lednice v nerezu, kuchyňský kout je vybaven kvalitní linkou se sklokeramickou deskou, troubou, digestoří, mikrovlnnou troubou, rychlovarnou konvicí. Spotřebiče jsou značky Electrolux. V oknech jsou zabudovány žaluzie. V předsíni a koupelně je na podlaze položena dlažba, obývací pokoj pokrývá kvalitní plovoucí podlaha. Všechny stěny jsou vymalovány bíle.

V domě je zajištěna úklidová společnost, byt díky "novotě" má minimální náklady cca. 1750,- Kč měsíčně. Byt je aktuálně pronajímán, ale může být i volný a zcela k dispozici ihned. Byt nabízí pohodlné bydlení 1-2 osobám, bez nutnosti investic. Případně více fotografií interiéru zašlu na vyžádání. Doporučuji osobní prohlídku, jelikož je byt nyní obýván, je nutné se na termínu prohlídky domluvit. RK neotravovat a spekulanti už vůbec ne!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu466963
Dispozice1+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha41
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.