Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 6+kk • 284 m² bez realitkyU Zlaté stoky, Litvínovice - Litvínovice, Jihočeský kraj

U Zlaté stoky, Litvínovice - Litvínovice, Jihočeský kraj
Cena6 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 30 156 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


NOVOSTAVBA RODINNÉHO DOMU 6+KK (284 m2),

dvojgaráž + parkoviště pro 3 automobily v obci Nové Homole u Českých Budějovic.

Popis lokality:

Nové Homole, skvělé místo pro žití s rodinnou. Obec je na trase linky MHD č. 19, v těšné blízkosti zastávky je samoobsluha, hostinec a sportoviště (fotbalové a tenisové hřiště). Dále obec disponuje mateřskou školou, dětským hřištěm a dopravním hřištěm. Na obec přímo navazují polnosti, louky a les.

Popis nemovitosti:

Novostavba nízkoenergetického rodinného domu s dispozicí 6+kk, garáží pro 2 automobily, parkovacím stáním pro 3 automobily a zahradou v obci Nové Homole nedaleko Českých Budějovic. Zastavěná plocha domu je 172,8 m2, podlahová plocha 284 m2, plocha pozemku 821 m2. Kolaudace 11/ 2016.

Dispozice interiéru: V 1.NP se nachází vstupní hala, za ní komunikační hala, ze které lze vstoupit na WC, do pracovny, do obývacího pokoje, do technické místnosti (ze které je dále průchod do garáže a dále možný ven z RD) nebo pomocí schodiště do 2.NP. Z obývacího pokoje s kuchyní velkých rozměrů, který je prosvětlen velkými okny je možné vystoupit na terasu pomocí dvou východů francouzskými dveřmi a to buď na krytou část terasy či na nekrytou. V obývacím pokoji je umístěna rohová krbová obestavba s desénovou krbovou vložkou pohledovou z dvou stran. Ve 2.NP se nachází dva dětské pokoje velkých rozměrů, z nichž je jeden uzpůsoben tak, že je ho možné rozdělit uprostřed pomocí SDK příčky a vznikne další pokoj se samostatným vchodem z chodby. K dětským pokojům náleží vlastní koupelna a WC. Vedle dětských pokojů se ve 2.NP dále nachází ložnice s vlastní koupelnou a velmi prostornou šatnou či pracovnou. Všechny pokoje i chodba jsou prosvětleny pomocí velkých oken a světlovodů.

Součástí domu je garáž pro 2 automobily s dostatečným prostorem pro uložení kol, lyží a atd., ze které je možný bočními dveřmi výstup ven z domu nebo přes technickou místnost (prádelnu) vstup do domu.

Exteriér: Parkovací stání pro 3 automobily před domem na vlastní zpevněné ploše. Na jižní části domu je z části krytá prostorná terasa. Veškeré zpevněné plochy jsou tvořeny velkoformátovou dlažbou. V severní části pozemku je též nádrž na pro zalévání dešťovou vodou s přípravou pro čerpadlo, na jižní části pozemku je vytvořena příprava pro bazén, který je možné po dohodě udělat. Pozemek je oplocen z uliční části pomocí systému KB-blok s dřevěnou výplní, z ostatních částí pomocí drátěného pletiva (z pozemku je zadní branka umožňující přímý vstup na louku). Na parcele je rozhrnuta ornice. Svahové části jsou řešeny dřevěnou kůrou. Chybí např. rašelina a osetí trávou.

Standardy domu:

Zdivo - obvodové zdivo Heluz Family tl. 440 mm, vnitřní nosné zdivo Heluz tl. 250 mm, vnitřní příčky Heluz tl. 145 mm.

Strop - vložkový strop NORD přebetonovaný se železnou výztuží.

Střecha - střecha valbová, dřevěný krov, střešní krytina KM beta černá – Briliant, klempířské prvky Lindab.

Izolace - 1.NP obytné místnosti EPS 150 S - tl. 180 mm, 2.NP obytné místnosti EPS 150 S - tl. 80 mm + 20 mm EPS 3500 (kročejová izolace) . Podlaha garáž - EPS 200 S - tl. 140 mm. Střecha - Isover Domo Plus tl. 280 mm (λ=0,038).

Okna a dveře - Plastová okna a dveře zn. Otherm - Perfekt EVO - izolační trojsklo, 3 těsnění, stav. hl. 82 mm (Uw= 0,6 W/m2K), barva - antracit/antracit. Střešní okna zn. Velux typ GLU plastová (Uw= 1,0 W/m2K), barva - bílá. Světlovody VELUX průměr 40 cm.

Garážová vrata s el. pohonem zn. TRIDO, typ EVO, barva antracit.

Vytápění – Plynový kondenzační kotel s ohřevem TUV. Vcelém domě vč. garáže je podlahové topení. Rohová krbová obestavba s vložkou tvaru „L“ zn. BEF.

ZTI – Interiér: WC moduly značky Grohe, podmítkové moduly zn. Grohe, Exteriér: nezámrzné ventily na fasádě.

Elektroinstalce – Hlavní jistič 3x25A, el. rozvody z Cu. Zásuvky a vypínače - ABB Levit bílá/antracit. Rozvody pro kamerový systém okolo domu (pro 8 kamer), zabezpečovací zařízení JAP 80A, rozvody centrálního vysavače, rozvody pro audiosystém, SDK podhledy a římsy s LED osvětlením, LED panely, LED osvětlení podlah a schodů ovládané pohybovým čidlem, videovrátný.

Cena domu neobsahuje podlahové krytiny v interiéru, zárubně, dveře, obklady, dlažby, zařizovací předměty v koupelnách, WC, kuchyňská linka. Výhodou je, prostor pro individualitu budoucího kupujícího. Prodávající nabízí dokončení interiéru dle přání budoucího kupujícího do stavu k nastěhování. MOŽNO DODĚLAT DLE PŘÁNÍ KUPUJÍCÍHO CCA DO 2 MĚSÍCŮ odhad kompletního dodělání cca 500.000,- Kč.

Cena je pro kupujícího cenou koncovou - tzn. včetně DPH, včetně daně z nabytí.

Kontakt na majitele: Ing. Tomáš Trnka – tel.: 602 135 565, email: t.trnka@hotmail.com

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu467008
Dispozice6+kk
Podlaží2
Typ budovyNízkoenergetická
RizikaPrověřit »
Plocha284
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.