Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 40 m² bez realitkyKoněvova, Praha - Žižkov

Koněvova, Praha - ŽižkovVybaveno
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby2 319 Kč


Nabízíme kompletně luxusně vybavený byt v novostavbě ve výborné lokalitě Praha 3. V dosahu se nachází všechny tři trasy metra. Václavské náměstí 20min, autobusová zastávka 2 min. Bohatá občanská vybavenost a sportovní příležitosti. Z budovy je privátní vstup na cyklostezku. V blízkosti dětská hřiště a dva parky. Dokonalé odhlučnění a centrální rekuperace bytu. Byt má velkoformátová okna a elektrické žaluzie.Levný provoz domácnosti vzhledem ke spotřebě energií. Budova je monitorována kamerovým systémem. Vstup je na čip. Byt je kompletně vybaven včetně veškerého příslušenství. Možnost pronájmu garážového stání.

We offer fully furnished luxury apartment in a new building in an excellent location in Prague 3. Range is three metro lines. Wenceslas Square 20min, bus stop 2 min. Rich amenities and sporting opportunities. From the building is a private entrance to the bike path. Near playgrounds and two parks. Perfect soundproofing and central recuperation apartment. The apartment has a large format windows and electric household. Cheap operation with respect to energy consumption. The building is monitored by CCTV. The entrance is on the chip. The apartment is fully furnished, including all accessories. Garage parking

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu467243
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyOstatní
Užitná plocha40
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.