Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 35 m² bez realitkyLomená, Zbuzany - Zbuzany, Středočeský kraj

Lomená, Zbuzany - Zbuzany, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč


Pronájem většího bytu dispozice 1+kk - klidná lokalita blízko přírody u Prahy s výbornou dostupností autem na pražský okruh, autobusem na žluté metro Luka a vlakem přímo Smíchovské nádraží. Při obci vede oblíbená cyklotrasa Praha-Karlštejn.

Místnosti je příčkou rozdělena na obývací část s kuchyňskou linkou a na část s ložnicí. Do menší místnosti se pohodlně vejde manželská postel a zůstane místo pro skříně. Do místnosti s kuchyňskou linkou možno umístit například jídelní kout nebo gauč.

Byt je částečně vybaven pěknou kuchyňskou linkou se spotřebiči včetně klasické lednice. Koupelna se sprchovým koutem, vestavná skříň v předsíni s úložným prostorem a praktickými věšáky.

Byt se nachází ve 2. patře moderního domu bez výtahu. Okna na východ, byt je jasný, po celé délce je k dispozici veliký balkon. Výhled je do zeleně - na zahradu u domu a navazující zahrady rodinných domů.

Výše nájmu je 9.000 Kč + 1.500 zálohy na energie, převod elektřiny na nájemníka. Vratná kauce ve výši 2 nájmů (18).

Byt je volný k nastěhování od 1.4.2017. Prohlídky možno čtvrtek večer nebo sobota odpoledne - prosím napište Vaše konkrétní časové možnosti pro rychlejší domluvu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu467265
Dispozice1+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha35
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBD

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.