Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 27 m² bez realitkyVítězná, Praha - Malá Strana

Vítězná, Praha - Malá StranaVybaveno
Měsíční nájemné8 500 Kč

+ Poplatky za služby2 750 Kč


Vítězná je velmi romantický byt 5 minut chůze od Karlova mostu. Atmosfréra bytu je umocněna klenutým stropem a zdobeným stropen. Byt je prakticky rozdělen polopříčkou na ložnici vybavenou královskou postelí, nočním stolkem, barokní pohovkou, pracovním koutkem s dřeveným stolem, židlím a zazděným oknem sloužícím jako polička, kuchyňským koutem s elektrickým vařičem, mikrovlnou troubou, lednicí, pračkou a varnou konvidí.

Z ložnice vedou spojovací dveře do malé koupelny (wc, umyvadlo, sprcha). Okna jsou orientovaná na sever a vedou do vnitrobloku, kde je malá zahrádka se stromem. Zahrádka je přístupná pouze obyvatelům domu, je možné jej využít pro grilování. Vítězná je světlý , tichý suterénní byt v oknech jsou bíle natřené mříže, byt je vytápěn akumulačními kamny.

Vitezna apartment is approximately 85 sg. ft. in size, 27 m2. This one room vault appartment has a special romantique atmosphere of 1890s when the whole block was built. Moreover Lesser Quarter is the most noble part of Prague. It will take you 5 minutes on foot to get to the Charles Bridge.

The appartment was completely renovated and devided into:

- bedroom/ living space furnished with a double queen size bed, ceramic heating and a baroque sofa;

- study corner with a wooden table, chair and a blank window used as a shelf;

- kitchen corner with microwave owen, fridge, electric hotplate kettle and washing mashine

There is a little bathroom in the appartment (shower, wash basin and w.c.). Fresh bed linen and towels are provided. Apartments is at the ground floor, windows face the north and to the quiet courtyard with some grass and tree where barbeque can be organised. The appartment is quiet and warm (storage heater).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu46728
DispoziceGarsoniéra
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha27
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.