Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 54 m² bez realitkyNad Mlýnským potokem, Praha - Dubeč

Nad Mlýnským potokem, Praha - DubečVybaveno • Parkování
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Pronájem bytu v Dubči - Praha 10, 54m², balkon 6m² s garážovým stáním

Nabízím k dlouhodobému pronájmu byt 2+kk, 2 (4NP) v Praze Dubeč. Dům se nachází v klidné lokalitě poblíž parku Říčanka. Dobrá dostupnost na metro Černý Most, Skalka a Háje (včetně nočních spojů). Restaurace, Tesco, večerka, lékař, zubař, sportovní centrum (tenis, bowling, fotbal), cyklostezky, základní škola a školky.

Měsíční nájemné činí 13 000 Kč (včetně internetu)+4000 zálohy + elektřina 600 Kč (přepsaná na nájemníka). Vratná záloha 20 000 Kč.

Byt je situován jihovýchodně se dvěma vstupy na balkon o 6 m². V předsíni byt disponuje uložnou skříní se zrcadlem. Koupelna je společná s toaletou a nachází se zde rohová vana, zrcadlo se skříní, umyvadlo s ukládací skříňkou a pračkou.

Ložnice má velkou úložnou skříň s posuvnými dveřmi a dále rohovou skříň. Z ložnice je možné jít na balkon. Kuchyňský kout je plně vybaven (varná deska, elektrická trouba, digestoř, lednička, myčka a mikrovlná trouba). V kuchyňské části je k dispozici jídelní stůl se čtyřmi židlemi, které ladí s rozkládací pohovkou v obývacím pokoji, kde je také k dispozici malý stolek a TV stůl. Z obývacího pokoje možný vstup na balkon. Parkovací stání je přímo v přízemí domu. Samozřejmostí je výtah.

Byt je volný od poloviny 1. února 2021.

Lze odkoupit od současných nájemníků za symbolickou cenu:

- postel

- noční stolek

- konferenční stolek

- koberec

- postýlka s nebesy

Renting an apartment in Prague 10-Dubeč, 54m², balcony 6m² and a garage

I offer long-term lease 2 bedrooms furnitured apartment on secound floor in a fourth floor building, Prague Dubec. The house is situated in a quiet location near the park Říčanka. Good access to metro Cerny Most, Skalka and Haje (including night connection). restaurants, Tesco, 7/11 kiosk, doctor, dentist, sports center (tennis, bowling, soccer), cycling, primary school and kindergarten all clouse by.

Monthly rent is 13 500 CZK (including internet) + 3500 CZK utilities + electricity 550 CZK (rewritten to the tenant). Deposit is 20 000 CZK.

The apartment is situated on the south-east side with two entrances to the balcony of 6m². The entrance hall has a closet with mirror. The bathroom include toilet, corner bathtub, mirror cabinet, sink with storage closet and a washing machine.

The bedroom has a large storage closet with sliding doors and a corner closet. The kitchen is fully equipped (hob, electric oven, hood, refrigerator, dishwasher and microwave). The common area has dinning table with four chairs, corner couch (sofabed) beside that there is small sofatable and a TV table. There is as well a parking lot in the basement and you have the possibilities to store there your stuff on the shelves. The building contains as well an elevator.

The apartment is available from mid of March .

The apartment doesn’t contains the bed, tv and speakers as you see them on the pictures.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu467302
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 2. 2021
Podlaží2
Typ budovyCihla
Stáří10 - 30 let
ProvedeníStandardní
Plocha54
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC
VytápěníVzdálené

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Parkování

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.