Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 55 m² bez realitkyV Lázních, Jesenice - Jesenice u Prahy, Středočeský kraj

V Lázních, Jesenice - Jesenice u Prahy, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena3 100 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 298 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Od 1. července 2017 nabízím k prodeji krásný, částečně zařízený byt 2+kk (velký balkón) o rozloze 55 m2, v 1. poschodí, výhled do zahrady, novostavba, osobní parkovací stání, oplocený travnatý areál (4000 m2) s dětským hřištěm, internetová přípojka včetně modemu, byt je v mém osobním vlastnictví.

Je situovaný na jih s nádherným výhledem do zeleně a přírodního rybníčku.

Další informace k bytu:

Byt se sestává z předsíně s vestavěnou skříní včetně botníků, obývacího pokoje se vstupem na balkon (bez sedačky a stolku s televizí), odděleného kuchyňského koutu s vestavěnými spotřebiči - sklo-keramickou varnou deskou, troubou, digestoří, myčkou, nerezovou lednicí, dále ložnice s vestavěnou skříní (bez postele), technická komora s přípojkou na pračku a velice luxusní koupelna s prostorovou vanou se stojánkovou podlažní baterií a WC s obklady v imitaci mramoru. Byt je samozřejmě vybaven osvětlením.

V celém bytě se nachází masivní dřevěná bambusová podlaha, vchodové dveře jsou v provedení nerez s požární odolností. Byt je vybaven samostatným zdrojem vytápění a výroby TUV, a to pomocí plynového kotle zn. JUNKERS umístěného v komoře. V bytě jsou masivní dřevěná Eurookna ve středně-hnědém odstínu. Je zde zavedena pevná linka pro připojení k internetu, videotelefon. K bytu náleží vlastní zastřešené parkovací stání.

Byt je součastí Rezidence Jesenice ve velmi klidné části obce, nedaleko Prahy (Centrum Chodov pouhých 10 minut jízdy autem, nákupní zóna Čestlice taktéž 10 minut jízdy autem), na letiště Václava Havla je to pouhých 25 minut. V Jesenici je kompletní občanská vybavenost, zastávka PID (autobusy č. 327, 328, 332, 335, 428 ke stanici metra Budějovická a Opatov). Nedaleký Průhonický park, pro milovníky cyklistiky jsou v sousedství Jesenice přírodní rezervace Šance a Zvolská Homole. Ze sousední vesnice Jirčany se, na kole lesem, dostanete až k Vltavě, či Sázavě. Nedaleko Wellness centrum Štiřín, Golf Štiřín, Park Holiday Benice.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu467614
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha55
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBA

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.