Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 70 m² bez realitkyTerezie Brzkové, Plzeň - Skvrňany, Plzeňský kraj

Terezie Brzkové, Plzeň - Skvrňany, Plzeňský krajČástečně vybaveno
Cena2 790 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 832 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám prostorný a světlý byt v OV 3+1 o podlahové výměře 70 m2 s lodžií a zděným sklepem v Plzni Skvrňanech s výbornou dopravní obslužností a veškerou občanskou vybaveností. Byt se nachází ve 4. NP (5. patro) cihlového domu s výtahem!

Dům postaven v roce 1989. Byt prošel před cca 7 lety částečnou rekonstrukcí (plastová okna, kuchyň). V roce 2016 vyspraveny zdi+výmalba. Dálkové vytápění a zavedena teplá voda. Rozvody elektřiny jsou měděné. V bytě k dispozici rozvody internetového připojení od firmy UPC.

Byt sestává z předsíně, 3 neprůchozích pokojů, samostatné kuchyně s jídelním koutem, koupelnou a samostatným WC. Z kuchyně je možno vstoupit na prostornou lodžii s výhledem do klidné části sídliště (zeleň, mateřská školka). K bytu náleží zděný sklep.

Kuchyň je vybavena spotřebiči: el. trouba, plynová varná deska, myčka a mikrovlnka. V předsíni je dostatek úložných prostor.

Parkování skutečně bezproblémové, vždy je kde zaparkovat. V bezprostřední blízkosti se nachází dvě základní školy s hudebním a sportovním zaměřením. V areálu školy je i veřejně přístupný plavecký bazén. V dojezdové vzdálenosti (5 tramvajových zastávek) se nachází prestižní soukromá Základní škola Martina Luthera se zaměřením na výuku cizích jazyků.

Dále jsou k dispozici mateřská škola, zdravotní centrum přímo v těsné blízkosti; dále nákupní centrum, supermarkety Albert, Penny a Lidl ve vzdálenosti třech tramvajových zastávek.

Velice dobrá dopravní obslužnost. Tramvají číslo 2 jste za 10 minut ve středu města, autobusem č. 24 za 13 minut na univerzitě a za 15 minut na Borech. Dostupná také noční linka autobusu N2.

Cena k jednaní.

Energetickou náročnost uvádím kategori G, prozatím nedisponuji PENB. Jedná se však o nadstandardně teplý byt.

Nemám zájem o spolupráci s realitními kancelářemi/makléři. Je možno se domluvit pouze na zavedení nabídky bytu do interní databáze realitní kanceláře, nikoliv na veřejnou inzerci jménem realitky. O jiný druh spolupráce zájem nemám a svoje rozhodnutí nezměním.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu467678
Dispozice3+1
Podlaží5
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha70
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.