Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře • 68 m² bez realitkyBrno - Štýřice, Jihomoravský kraj

Brno - Štýřice, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Nabízím dlouhodobý pronájem exkluzivní a reprezentativní kanceláře v AZ Toweru Brno, v nejvyšší budově České republiky. Kancelář se nachází v 10 NP s krásným výhledem na Brno a daleké okolí. Celková plocha kanceláře je 68 m2 plus 32 m2 společných prostor (kuchyňka, 2x toaleta a skladovací prostory). Samotná kancelář je rozdělena příčkou na 2 místnosti - kancelář a zasedací místnost (viz fotografie), obě jsou vybaveny.

Součástí poplatků za služby je 24h servis recepce a ostrahy, doručování pošty, čipové výtahy, atd. Možnost výhodného pronajmutí garážového stání v podzemních garážích.

Prostor je volný a ihned k dispozici. Potencionální nájemce musí být plátce DPH.

Nabízený kancelářský prostor je přímo od majitele (né prostřednictvím realitní kanceláře). Požaduji vratnou kauci ve výši jednoho měsíčního nájmu.

Kontakt: JUDr. Tomáš Kalabus, mobil 731 756 000, email: tomas.kalabus@kalabus.cz

I offer long term rent of exclusive and representative office in AZ Tower Brno, the biggest building in Czech republic. Own office is located into 10th floor with beautiful view of Brno and far surrounding. Total place of office is 68m2 plus 32m2 of shared place (kitchen, 2x toilet, storage space). The actual office is divided by a partition into 2 rooms - an office and meeting room (see photo), both are equipped.

The fees for the services is included of the 24h service reception and security, post delivery, smart elevators, etc. The possibility of favorable rent a parking place in the underground garage.

All office is now free and available immediately. Potential renter must be VAT registered.

Rental is directly from the owner of office (without services of real estate agencies). I require a refundable deposit equal to one months rent.

Contact info: JUDr. Tomáš Kalabus, mobil 731 756 000, email: tomas.kalabus@kalabus.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu467779
DispoziceOstatní
Podlaží10
Typ budovyNízkoenergetická
Plocha68
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.