Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 1+1 • 26 m² bez realitkyBystřice nad Pernštejnem - Bystřice nad Pernštejnem, Kraj Vysočina

Bystřice nad Pernštejnem - Bystřice nad Pernštejnem, Kraj VysočinaVybaveno
Cena549 000 Kč

Tato nemovitost již od 2 328 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji zahradu o celkové ploše 363 m2 se zděnou chatou 26 m2 v chatové oblasti na Vysočině v Bystřici nad Pernštejnem. Dispozice: vstupní chodba se zádveřím. Ze zádveří se dalšími dveřmi vstupuje do hlavní místnosti kuchyně s jídelnou. Dominantou kuchyně je trámový strop, který navozuje velmi příjemnou atmosféru. Dále se zde nachází kamna, která vytápí celou chatu. V celém přízemí chaty je položená dlažba. Ze zádveří je možný vstup do sklepa. Ve sklepě, se nachází krecht na zeleninu a prostorný dřevěný regál. Ze zádveří je také možný vstup do podkroví, ve kterém je dvoulůžko. Strop v podkroví je zhotoven z dřevěných palubek a je zateplen skelnou vatou a vybaven paropropustnou fólií. Střešní okno nabízí výhled na Bystřici n./P. Na pozemku se nachází dřevěná kůlna, nové WC a dále fóliovník, záhonky, vinná réva, ovocné stromy a keře. Pozemek zahrady je možné napojit na elektrický proud a také je zde možnost vybudování vlastní studny. Pitná voda je k dispozici cca 3 min chůze ve veřejně přístupné studánce.

Chata se nachází v krásné krajině Vysočiny. V okolí jsou rozsáhlé lesy na houbaření, v zimě ideální na běžky. Ve městě Bystřice nad Pernštejnem (centrum cca 10 min. pěšky) je celková občanská vybavenost pošta, obchody, hospůdky, lékaři, ČSAD, ČD.

RK nevolat !!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu467865
Dispozice1+1
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha26
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.