Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 64 m² bez realitkyVrázova, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský kraj

Vrázova, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Od 1.4. 2017 pronajmu novostavbu podkrovního, mezonetového bytu s velkou terasou. Byt se nachází v klidné části Brna - Žabovřesky. V domě jsou celkem tři bytové jednotky. Obytné prostory orientovány do zahrady. Dispozice nabízeného bytu je 2+kk. Ve hlavním patře je situována kuchyně s obývacím pokojem, vstupní chodba a WC se sprchovým koutem. Po schodech se dostaneme do horního, spacího patra, odkud je vstup na prostornou terasu s plochou 18m2. Výhled z terasy je na Kraví horu a Žabovřesky. Byt je vybaven novou kuchyňskou linkou, včetně sklokeramické varné desky a elektrické trouby. Dále kompletním sociálním zařízením. V prostoru domu je menší garáž, která slouží k uložení věcí jako kolo, pneu, motorka atd. Byt se pronajímá nezařízený dalším nábytkem a spotřebiči. Byt se právě dokončuje a proto pouze pár fotek. Nutno vidět. Možnost internetu.

Rent new building penthouse, duplex apartment with a large terrace from 1st April 2017. The apartment is located in a quiet part of Brno - Žabovřesky. The house has three residential units. Living spaces are oriented to the garden. Offered flat disposition is 2 + kk. Kitchen with living room are located in the main floor same as entrance hall and toilet with shower. The stairs goes to the upper floor which is bedroom with the entrance to a spacious terrace area 18 m2. The view from the terrace is on Kraví Hora a Žabovřesky. The apartment has a new kitchen, including ceramic hob brewhouse with an electric oven. Complete bathroom as well. In the space of the house is a small garage, which is used to store things like a bike, tires, motorbike etc. The apartment is rented unfurnished and without any other electrical appliance. The apartment is being finalized therefore just few photos. Must see. Internet options.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu467945
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha64
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.