Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 110 m² bez realitkyMarkůvky, Brno - Bystrc, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Markůvky, Brno - Bystrc, Jihomoravský krajVybaveno
Cena5 940 000 Kč

Tato nemovitost již od 25 191 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Komfortní byt v blízkosti přírody - výjimečné místo u Brněnské přehrady v klidné rezidenční části Brno - Bystrc. Výborná dopravní dostupnost - MHD do centra města a veškerá veřejná vybavenost v docházkové vzdálenosti (obchody, restaurace, lékárna, zdravotní středisko, škola, školky, dětská hřiště…).

Jde o jeden z nejlepších bytů žádaného obytného souboru Panorama. Je umístěn v krajní sekci nízkopodlažního bytového domu, má prostorou vstupní halu, dva pokoje a obytnou část s kuchyní a výstupem na velkou lodžii. Obytný pokoj a terasa nabízejí daleké výhledy na přírodní panorama okolí přehrady. Díky řešení velkého obytného prostoru je možné vytvořit další samostatný pokoj (pracovna, ložnice). Koupelna má denní osvětlení oknem, dvojumyvadlo, vanu se sprchovou zástěnou a prakticky řešený kout pro pračku a sušičku, WC je samostatné. K bytu naleží krajní parkovací stání hned vedle výtahu k bytu a samostatná velká sklepní komora. Součástí prodeje i podíl na okolních pozemcích s parkovou úpravou.

Užitný a obytný standard bytu zvyšuje kvalitní vybavení - vinylové podlahy, vestavěné skříně a nábytek, kuchyně Sykora (indukční varná deska, horkovzdušná trouba, mikrovlnná trouba, vestavěná lednička a myčka), značkové sanitární zařízení.

Byt byl stavebně dokončen a vybaven podle návrhu architektů a nabízí pohodlné bydlení pro páry nebo rodinu s dětmi.

Byt je volný - ihned k dispozici.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu467986
Dispozice3+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha110
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.