Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 45 m² bez realitkyNa Žižkově, Liberec - Rochlice u Liberce, Liberecký kraj

Na Žižkově, Liberec - Rochlice u Liberce, Liberecký krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné5 000 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč


Pronajmu byt v osobním vlastnictvím s překrásným výhledem v klidné lokalitě Na Žižkově 810/32, Liberec s plnou občanskou vybaveností, centrum Liberce dostupné autobusem za 7 minut. Byt (cca. 45 m2) se skládá ze 2 neprůchozích pokojů: obývací pokoj s kuchyňskou linkou a jídelním stolem (cca. 20 m2), ložnice s vestavěnou skříní (cca. 17 m2), koupelna se sprchou a WC (cca. 3 m2) a prostornou vstupní chodba s vestavěnou skříní (cca. 5 m2). Panelový dům o 7 poschodích plný spořádaných obyvatel, ve vchodě pouze 14 partají. Byt je částečně zrekonstruován a částečně vybaven (okna, kuchyňská linka, sporák s troubou, lednice), koupelna s WC je původní. Televizní anténa a internetová přípojka vyvedena přímo v bytě. Byt nemá sice vlastní balkón, ale k sušení prádla zle využívat společný prostor na patře sloužící pouze 2 bytům. Byt má ideální výchozí polohu, v docházkové vzdálenosti obchod, škola, školka, dětské hřiště, atd.

Nábytek a spotřebiče (lednička, sporák s troubou, 2 vestavěné skříně) jsou součástí pronájmu (jiné řešení možné). Parkování ZDARMA přímo před domem.

Cena: 9.500,- Kč / pronájem včetně veškerých měsíčních poplatků (při užívání bytu 1 až 2 osobami).

Preferuji dlouhodobý pronájem, ideální single nebo pár s pravidelným příjmem, nekuřáky, bez domácích mazlíčků. Kauce ve výši 2 nájmů.

Byt je k dispozici od 1.4.2017.

RK prosím nevolat !!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu468028
Dispozice2+kk
Podlaží6
Typ budovyPanel
Plocha45
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.